Σεπ 24 2015

H Άννα Στεφανοπούλου δεν έχει καμιά σχέση με την αποκάλυψη του σκανδάλου της Volkswagen!

annaVW1Σοκαρισμένη και απογοητευμένη με τον ελληνικό Τύπο δηλώνει η καθηγήτρια μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan των ΗΠΑ, Άννα Στεφανοπούλου. Ο Λόγος για την Ελληνίδα επιστήμονα την οποία γνωστά ΜΜΕ και Ιστοσελίδες του εθνικιστικού χώρου την εμφανίζουν να αποκάλυψε  το σκάνδαλο της VW και να εκδικήθηκε τον Σοιμπλε!!

Μιλώντας στον “xenitemeno” η Ελληνίδα επιστήμονας που  “χρεώθηκε”  την αποκάλυψη του σκανδάλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, τονίζει ότι ουδεμία σχέση έχει εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση της για τα “κατασκευασμένα” ελληνικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο.

“Είναι θλιβερό τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία υποφέρει από την κρίση, κάποιοι να «στήνουν» ψεύτικα πανηγύρια. Είμαι σοκαρισμένη.

Δεν είχα καμία ανάμειξη στην έρευνα και στην ανάλυση των δεδομένων που αφορούν την VW.
Με την ιδιότητα μου ως ειδικός σε συστήματα μετάδοσης κίνησης και ελέγχου έδωσα μια συνέντευξη όπου εξηγούσα μεταξύ άλλων τις  θεμελιώδεις προκλήσεις για τη μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμων με χαμηλό κόστος.

Η ανάλυση των δεδομένων έγινε στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια (West Virginia University’s Center for Alternative Fuels Engines and Emissions). Όλα τα δημοσιεύματα σε ελληνικά μέσα αποτελούν κατασκευάσματα και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτουν από δικές μου δηλώσεις.
1 Σχόλιο

    • RYaN on 24 Σεπτεμβρίου 2015 at 20:36

    O Dan Carder το βρήκε

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: