Οκτ 07 2015

Όταν ο Τσίπρας δεν επέτρεψε σε μη αρεστό δημοσιογράφο να συμμετέχει σε συνέντευξη

Ένταση επικράτησε έξω από το δημαρχείο Μυτιλήνης όταν, όπως καταγγέλεται, δεν επέτρεψαν την είσοδο σε δημοσιογράφους. ImageHandler (3)Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το δημαρχείο Μυτιλήνης μετά την είσοδο στο κτήριο του Αλέξη Τσίπρα και του Βέρνερ Φάιμαν.

Σύμφωνα με το Lesvospost.com όταν οι δημοσιογράφοι από κανάλια, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά ΜΜΕ πήγαν να μπουν μέσα στο δημαρχείο για να καλύψουν την σύσκεψη των δύο ανδρών, άνδρες της ασφάλειας του κ. Τσιπρα δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Στο βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, εμφανίζεται ένας από τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού να απωθεί τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Αυτόπτης μάρτυρας της έντασης ήταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από το μπαλκόνι του δημαρχείου. Ο πρωθυπουργός ζήτησε αρχικά ψυχραιμία από όλους. Όταν όμως μια γυναίκα δημοσιογράφος ανέβασε τους τόνους και άρχισε να φωνάζει ζητώντας εξηγήσεις γιατί επετράπη η είσοδος σε έναν άλλο συνάδελφό της ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε έντονα και απευθυνόμενος προς την δημοσιογράφο της είπε «με αυτή τη συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα».

Αρέσει σε %d bloggers: