Οκτ 11 2015

Στο Κιλελέρ η πρωτη Μάχη του αγώνα ενάντια στο Τσιπρόνιο!

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες!

rp_123870-mnimeio-agroti.jpgΣήμερα το πρωί στη Νίκαια της Λάρισας, Δήμος Κιλελερ θα κριθεί η μορφή των κινητοποιήσεων που θα προχωρήσουν αγρότες και κτηνοτρόφοι της χώρας, έπειτα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής.

Σε περιφερειακές κινητοποιήσεις σε επίπεδο νομών (Σέρρες (15/10), Κιλκίς(20/10),

Ημαθία (22/10) Χαλκιδική( 29/10), Κομοτηνή (3/11) κά) προχωρά πρώτη η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων.  Ωστόσο, η μορφή των κινητοποιήσεων θα καθοριστεί στην κοινή σύσκεψη των φορέων των αγροτοκτηνοτρόφων (ΠΕΚ, ΣΕΚ, Συντονιστικό Αγροτών, ΠΕΝΑ) που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο (17 Οκτωβρίου) στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, σε πανελλήνια σύσκεψη για την οργάνωση πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων, καλεί του αγρότες, για την επόμενη Κυριακή (18 Οκτωβρίου) η «Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων» της ΠΑΣΥ, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Ήδη επί ποδός βρίσκονται οι οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων στην Κρήτη. Σε συνεδρίασης της συντονιστικής επιτροπής, στην οποία μετέχουν και εκπρόσωποι άλλων φορέων, αποφασιστηκε ομόφωνα να γίνουν πρώτα επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, στη συνέχεια να συζητήσουν για κινητοποιήσεις και συγχρόνως να συντονίσουν τις ενέργειές τους με αγροτικές οργανώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

2 Σχόλια

  • Ισόνομος Πολίτης on 11 Οκτωβρίου 2015 at 22:52

  Το 3ο και χειρότερο ever μνημόνιο, έγινε τελικά……..»τσιπρόνιο»!!
  Καλοοοοοοοοό!!!
  Τι λέει για αυτό ο mr. RYaN?

   • RYaN on 12 Οκτωβρίου 2015 at 02:28

   Αφού μου απευθύνεις το ερώτημα, θα σου απαντήσω ότι για μένα έχει πλάκα η μετονομασία 🙂
   Δηλαδή, τί περίμενες να πω?

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: