Οκτ 20 2015

Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι σίγουρο ότι οι αγώνες του λαού μας θα δικαιωθούν

zoi-konstantopoulouΕίναι σίγουρο ότι οι αγώνες του λαού μας θα δικαιωθούν στο τέλος και όσοι υπηρετήσαμε την γνήσια εντολή και το συμφέρον του.
Χθες η  Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω των social media, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώτη μετεκλογική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας. Ακόμη
ευχαρίστησε δημόσια όλους και όλες όσους αγωνίστηκαν μαζί και έδωσαν έναν καθαρό αγώνα σε μια ιστορική στιγμή, που μπήκε στο στόχαστρο η δημοκρατία. Αναλυτικά όσα έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο facebook:

Εύχομαι καλή επιτυχία στην αποψινή εκδήλωση της Λαικής Ενότητας και θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους κι όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισες για τον ωραίο και καθαρό αγώνα που δώσαμε μαζί σε μία ιστορική στιγμή που στο στόχαστρο μπήκε η Δημοκρατία, η Αντίσταση, η Αξιοπρέπεια, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Λαϊκή και Εθνική Κυριαρχία.

Είναι σίγουρο ότι οι αγώνες του λαού μας θα δικαιωθούν στο τέλος και όσοι υπηρετήσαμε την γνήσια εντολή και το συμφέρον του, θα μπορούμε να κοιτάμε την κοινωνία στα μάτια και τον εαυτό μας τον καθρέφτη.

Και θα μπορούμε πάντοτε να ατενίζουμε το μέλλον με το πείσμα και την αισιοδοξία που ενέπνευσαν τα βήματα της ριζοσπαστικής και κινηματικής λαικής και κοινωνικής χειραφέτησης.

Αρέσει σε %d bloggers: