Οκτ 21 2015

Τρέμε φοροδιαφυγή – Έκλεισαν το Gamato

CR1sEdsWwAAj7ecΑνέκδοτο θυμίζει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ύστερα από (ανώνυμη;) καταγγελία συνέλαβε το διαχειριστή της ιστοσελίδας Gamato που έδινε την δυνατότητα στους χρήστες της, να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες.

Με αυθαίρετους υπολογισμούς, που δεν διευκρινίζονται, σημειώνεται ότι η σελίδα ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με 230 εκ. ευρώ και τη βιομηχανία του θεάματος με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ (465.000.000 ευρώ).

Και εμείς τόσα χρόνια γκρινιάζαμε για τις καταγγελίες περί λαθρεμπορίου πετρελαίου από τον (συνεργάτη του Φλαμπουράρη) Μελισσανίδη, το αφορολόγητο των εφοπλιστών και της εκκλησίας κτλ.

Η λύση του προβλήματος (εκτός φυσικά από τις αποδείξεις στις τυρόπιτες) ήταν στο Gamato.

Οι διαχειριστές ανάρτησαν το παρακάτω μήνυμα στην σελιδα τους facebook.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, καταρχάς σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας τόσο καιρό και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Δυστηχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Παρενέβη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το σαιτ μας θα παραμείνει κλειστό. Δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα ανοίξει ξανά. Για τα υπόλοιπα θα ενημερωθείτε πιθανώς από κάποια ανακοίνωση που θα βγεί σε λίγες μέρες από το αρμόδιο τμήμα.

Πληροφορίες Infowar.gr
Αρέσει σε %d bloggers: