Οκτ 23 2015

Λαφαζανης: Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από προστάτες,

ΑΠΟ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣimerisia_o_1061_44321710
Δήλωση του Π. Λαφαζάνη, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Ο παλιός Ολαντρέου μετετράπη από τον Αλέξη Τσίπρα σε δήθεν μέγα προστάτη και ανιδιοτελή σύμμαχο της χώρας μας. Δεν άλλαξε ο Φρ. Ολάντ, αυτός που άλλαξε είναι ο Αλ. Τσιπρας, ο οποίος εγκατέλειψε τις δεσμεύσεις του, ακολουθεί σκληρότατες μνημονιακές πολιτικές και δίνει διαβεβαιώσεις στον Φρ. Ολάντ ότι θα εφαρμόσει απολύτως και στο ακέραιο όλα τα κατεδαφιστικά μέτρα που περιέχονται στο τρίτο μνημόνιο.
Ο Φρ. Ολάντ δεν είναι προστάτης της χώρας μας αλλά εκφραστής μιας Γαλλίας των πολυεθνικών εταιρειών και εκφραστής μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Ευρώπης, στην οποία εναγωνίως διαπραγματεύεται ένα ρόλο στο πλάι της ηγεμονευούσης Γερμανίας. Ο Φρ. Ολάντ τη μόνη “βοήθεια” που προσέφερε στη χώρα μας είναι για να προσυπογράψει το τρίτο καταστροφικό για το παρόν και το μέλλον, της μνημόνιο.
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από προστάτες, οι οποίοι, μάλιστα, επιδιώκουν να ανταλλάξουν την “προστασία” τους με την “μπιρ – παρά” εξαγορά δημόσιων φιλέτων της χώρας μας. Αντίθετα, αυτό που επειγόντως χρειάζεται η Ελλάδα είναι η προστασία του δημόσιου πλούτου της και πρώτα απ’ όλα μια ανεξάρτητη αντιμνημονιακή πορεία ανόρθωσης και ανασυγκρότησης του τόπου.
Αρέσει σε %d bloggers: