Οκτ 26 2015

Σφαίρα και τις απειλητικό σημείωμα κατά Τρύφων Αλεξιάδη

images.watchit.grMε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης έδειξε την οργή του για τη σφαίρα και το απειλητικό σημείωμα, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται και θα συνεχίσει το έργο του.

Φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα έφθασε σήμερα το μεσημέρι , μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του

αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Το σημείωμα περιέχει απειλές κατά της ζωής του ίδιου του αναπληρωτή υπουργού και της οικογένειάς του και φέρει με κόκκινα γράμματα την υπογραφή οργάνωσης με το όνομα «κόκκινη φράξια»

Η ανακοίνωση του Τρύφωνα Αλεξιάδη

Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους.

πληροφορίες NewsIt
1 Σχόλιο

    • RYaN on 26 Οκτωβρίου 2015 at 23:26

    Lenin Darth Vader 🙂

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: