Οκτ 28 2015

O Κατσιμήτρος, το twitter, οι ευρωπαϊστές και το τελεσίγραφο!

12063873_1229684880390912_8861194622850596890_nΨηλά στην Ήπειρο, ο χειμώνας είχε ήδη έρθει. Στα Ιωάννινα, ο διοικητής της VΙΙΙ Μεραρχίας Πεζικού (ΜΠ), ο υποστράτηγος Χαράλαμπος Κατσιμήτρος με απόλυτη ψυχραιμία, έδωσε τις τελικές διαταγές λίγο πριν την κήρυξη του πολέμου. Κατόπιν, επέτρεψε να αποχωρήσουν όσοι αξιωματικοί δεν είχαν υπηρεσία, και ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου του στρατηγείου της Μεραρχίας, όπου βρισκόταν το σπίτι του.
Πριν αναπαυθεί, μίλησε τηλεφωνικά με όλους τους διοικητές των τμημάτων της προκάλυψης. Η ώρα είχε περάσει, αλλά ο έμπειρος στρατηγός, μαζί με τους επιτελείς του, βρίσκονταν σκυμμένοι επάνω από τους απλωμένους χάρτες τους, μελετώντας τους και ανταλλάσσοντας μόνο τα απαραίτητα λόγια.
Ο μέραρχος είχε ενημερώσει τους επιτελείς του για την αναφορά του διοικητή του Αποσπάσματος Πίνδου, του Δαβάκη, ο οποίος ήταν βέβαιος ότι η ιταλική εισβολή ήταν ζήτημα ωρών…
Στις 03.45 της 28ης Οκτωβρίου στο σπίτι του Μεράρχου επικρατούσε ησυχία. Ήταν όλοι τους σε υψίστη επιφυλακή. Το τηλέφωνο χτύπησε και οι μεγάλες ώρες του έθνους άρχιζαν. Στι 5:3ο εξέπνεε το τελεσίγραφο και το twitter είχε πάρει φωτιά

Ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου σχολίασεSOYLTS

Παρέμβαση στην διαδικασίας του τελεσιγράφου έκανε και  ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλον Γιούνκερ …Gioynker

Τις συνέπειες του ΟΧΙ  αναφέρθηκε ο Γερμανός καγκελάριος

Htler

γνωστός πολιτικός αρχηγός σχολίασε στο λογαριασμό του

πολιτικος αρχηγοςκαι άλλος

politikoas arxigos

Σημείωση: Το κείμενο και τα πρόσωπα είναι προϊόν επινόησης και δεν έχουν σχέση με πραγματικά πρόσωπα η γεγονότα

2 Σχόλια

  • Ισόνομος πολίτης on 29 Οκτωβρίου 2015 at 08:27

  Τι παράνοια και αυτή Θεέ μου να αναμειγνύονται οι κορυφαίες ιστορικές στιγμές της Ελλάδας του επικού εκείνου καιρού, με την «μπατίρισα» Ελλάδα του σήμερα?
  Αστεία είναι αυτά?
  Δεν κοιτάμε τα απερίγραπτα χάλια μας τα τελευταία 5 χρόνια που αναγκαζόμαστε να απλώσουμε ικετευτικά τα χέρια μας για τα δανεικά που θα εξασφαλίσουν τις πληρωμές των δόσεων στο Δ.Ν.Τ στην ΕΚΤ κλπ?
  Ας προσέχαμε νωρίτερα και για να μη εξευτελιζόμαστε έτσι ζητιανεύοντας σήμερα.
  Είναι πολύ αργά για ήρωες Λαφαζάνη και εσείς λοιπά «συντρόφια» της Λ.Α.Ε

 1. Το κράτος της Ελλάδας, από τη στιγμή της δημιουργίας του και έπειτα ζει με δανεικά, και επομένως επιβιώνει εγκλωβισμένο, εκμεταλλευμένο, εξαπατημένο και εκβιασμένο.
  Μόνο αν και όταν σταθεί στα πόδια της και προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο διακυβέρνησης και κοινωνικής συνύπαρξης θα υπάρχει ελπίδα.
  https://fwstiras.wordpress.com/

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: