Νοέ 07 2015

Δεν παραδίνουν τα αεροδρόμια στους Ξενους, έδιωξαν το ΤΑΙΠΕΔ (video)

ΥΠΑ καταληψηΚακήν κακώς εκδιώχθηκαν οι ελεγκτές του ΤΑΙΠΕΔ χθες το πρωί, από τα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Οι ελεγκτές του ΤΑΙΠΕΔ πήγαν το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Δ11), ώστε να πάρουν

τα έγγραφα και τα οικονομικά στοιχεία της υπηρεσίας για τα 14 περιφερειακά  αεροδρόμια που πρόκειται να πωληθούν.

Ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, κ. Αλεβιζόπουλος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ.

«Το θεωρούμε απαράδεκτο το ΤΑΙΠΕΔ να εισχωρεί και να μπαίνει στο λογιστήριο της ΥΠΑ και να ζητά τα απόρρητα χαρτιά των συμβάσεων με τους ιδιώτες που έχουμε στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και να ελέγξουν μια κατάσταση, η οποία αφορά το ελληνικό δημόσιο δηλαδή την ΥΠΑ και τους ιδιώτες και δεν αφορά το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει την ασυλία να παρανομεί και να κάνει οικονομικά εγκλήματα στην χώρα μας. Ζητήσαμε να φύγουν οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ και να έρθουν με εισαγγελική παραγγελία και με ΜΑΤ να μπουν και να ελέγξουν την υπηρεσία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εκπροσωπούμε το συμφέρον του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα του δημοσίου, κάτι το οποίο δεν κάνει το ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών και ιδιαίτερα των ιδιωτών οι οποίοι θέλουν να πάρουν τσάμπα τα αεροδρόμια της χώρας μας!» πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Ακόμα, ο κ. Αλεβιζόπουλος χαρακτήρισε «προκλητικότατο» τον γενικό διευθυντή του ΤΑΙΠΕΔ και ανέφερε: «Του είπα να φύγει και να μην ξαναπατήσει το πόδι του!»

Στην συνέχεια τόνισε ότι: «Εμείς προειδοποιούμε και την κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ οτιδήποτε δημόσιο έγγραφο θα δίνεται με εισαγγελική παραγγελία. Θα προασπίσουμε το δικαίωμα του δημοσίου!»

«Το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι μια δημόσια υπηρεσία, είναι μια εταιρεία ιδιωτικού δικαίου, η οποία ελέγχεται από τους δανειστές» υποστήριξε ο κ. Αλεβιζόπουλος και πρόσθεσε ότι: «Έχουν εγκληματική οικονομική ασυλία εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

Μάλιστα ανέφερε ότι θα είχαν «πιαστεί και στα χέρια» με τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ αν δεν ήταν εκεί ο Διοικητής της ΥΠΑ.

Στο τέλος ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ τόνισε: «Το ΤΑΙΠΕΔ είναι μια συμμορία, η οποία εκποιεί την δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού προς όφελος των γκάγκστερ που εκβιάζουν την Ελλάδα».

1 Σχόλιο

1 ping

    • Πέτρος Δ. on 8 Νοεμβρίου 2015 at 19:20

    Υπουργός (ο πλασιέ υπουργάρα) που εκπροσωπεί τον ιδιωτικό τομέα! Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Υγείας (τότε): «…γιατί εγώ εκπροσωπώ εδώ τον ιδιωτικό τομέα…»! https://www.youtube.com/watch?v=_w8K8VuUGSM
    Οπότε, σήμερα, κάνει ερώτηση γιατί δεν ξεπουλήθηκαν ακόμα τα αεροδρόμια στον ιδιωτικό τομέα, στους Γερμανούς, στους κερδοσκόπους. Οι idiots αποτελειώνουν το ελληνικό κράτος που κατέστρεψαν τα αφεντικά τους και έχουν το θράσος να το διαλαλούν και ζητάνε και τα ρέστα. Καλά μας κάνουν!
    http://www.koutipandoras.gr/article/154920/o-adonis-agonia-gia-ta-lefta-ton-germanon-kai-katathetei-erotisi

  1. […] προς όφελος των γκάγκστερ που εκβιάζουν την Ελλάδα». Πηγή Posted on November 8, 2015November 8, 2015Author Categories 01 – Ελλάδα, 31 – […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: