Νοέ 08 2015

Πανούσης:Με απείλησαν ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!

Τα έχω πει ήδη στον Τσίπρα-

rp_156445-panousis.jpg«Φωτιά» βάζουν οι καταγγελίες του Γ. Πανούση για απειλές κατά της ζωής του από πολιτικούς που έχουν σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις. Σήμερα ο πρωθυπουργός τον κάλεσε να καταθέσει τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη, ενώ ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δηλώνει ότι μεταξύ των προσώπων που καταγγέλλει βρίσκονται άτομα που στελεχώνουν τα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο Αλ. Τσίπρας έχει ήδη ενημερωθεί εδώ και 4 μήνες.

Τις καταγγελίες Πανούση σχολίασε σήμερα ο πρωθυπουργός, καλώντας τον να πάει ό, τι στοιχεία διαθέτει στη δικαιοσύνη, αντί να τα περιφέρει στα ΜΜΕ.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του στο Mega, αποκάλυψε ότι πρόσωπα και στοιχεία για την υπόθεση αυτή έχουν τεθεί υπόψιν του ίδιου του πρωθυπουργού. Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται ακόμα και τώρα στα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα περισσότερα από τα στοιχεία που κατέχω είχαν γνωστοποιηθεί στον πρωθυπουργό εδώ και τέσσερις μήνες κατά δήλωση του κ. Γιάννη Ρουμπάρη. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση ενώ πολλά από τα αναφερόμενα στα έγγραφα πρόσωπα ‘κοσμούν’ και πάλι πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατέθεσα στον συμβολαιογράφο τα σχετικά στοιχεία διότι πιστεύω ότι καταρχήν το θέμα είναι πολιτικό», τόνισε ο κ. Πανούσης.

Και συνέχισε: «Προφανώς, εφόσον ο πρωθυπουργός θεωρεί σκόπιμο να τα καταθέσω στον εισαγγελέα, αυτό και θα πράξω τις επόμενες μέρες. Χαίρομαι που ο πρωθυπουργός θέλει να δει στις φωτογραφίες τα ονόματα των εμπλεκομένων τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν όχι με δικιά μου ευθύνη. Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Και αυτό ήθελα να αποφύγω. Εκτός αν και τον ίδιο ‘βολεύει’ η εκκαθάριση του τοπίου. Στο πλαίσιο αυτό, καλό είναι να ενημερωθεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για την ανακοίνωση (ΕΔΩ) στο Indymedia που βγήκε πριν από λίγο και να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Η τελευταία αποστροφή της δήλωσης Πανούση αφορά σε ανάρτηση σε σάιτ αναρχικών μιας ομάδας φίλων των Πυρήνων της Φωτιάς που σε έντονο ύφος επιτίθενται στον πρώην υπουργό με αφορμή τη μεταγωγή μάρτυρα για τη δίκη των τρομοκρατών, όχι στις φυλακές Κορυδαλλού όπως θα ήθελαν τα μέλη της οργάνωσης αλλά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Μάλιστα η επιστολή έχει τίτλο «μεταγωγές απαγωγές τύπου Γ με φόντο τις δηλώσεις Πανούση».

«Και όλα αυτά με φόντο τις νέες προκλητικές δηλώσεις Πανούση για σχέσεις ‘τρομοκρατών’ – πολιτικών που δήθεν ‘αποσκοπούν στην ηθική και φυσική του εξόντωση’. Η δημοσιογραφική διαχείριση της φαιδρότητας των λεγομένων Πανούση σε συνδυασμνό με τις αστυνομικο-δικαστικές απαγωγές-μεταγωγές κρατουμένων, αποδεικνύουν για πολλοστή φορά τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τα κατασταλτικά πειράματα στις πλάτες των κρατουμένων», αναφέρει.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση καθώς η ΝΔ δηλώνει έτοιμη να φέρει το θέμα στη Βουλή, όπως είπε το πρωί στο MEGA ο Δημήτρης Σταμάτης.

Στον εισαγγελέα αύριο ο Πανούσης
Αύριο το πρωί ο κ. Πανούσης θα επικοινωνήσει με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Κουτζαμάνη και θα της ζητήσει να πάει στο γραφείο της και να της δώσει το φάκελο με όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του.

Στον κ. Πανούση έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση η επιστολή στο Indymedia καθώς θεωρεί περίεργο τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς να τον στοχοποιούν τη στιγμή που έχει φύγει εδώ και μήνες από το υπουργείο.

Ο κ. Πανούσης επικοινώνησε και με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα ο οποίος και τον ρώτησε εάν χρειάζεται περαιτέρω φύλαξη και του ζήτησε να τον ενημερώσει προσωπικά για οποιαδήποτε πληροφορία διαθέτει για όλα τα περιστατικά ώστε να ξεκινήσει και ο ίδιος έρευνα.

Αναφορικά με ονόματα, ρεπορτάζ του vimaonline, σημειώνει πως αυτοί που τον απείλησαν δεν είναι ούτε υπουργοί, ούτε ούτε βουλευτές, αλλά ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχουν απειλές από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσχώρησαν στο κόμμα του Π. Λαφαζάνη.

πηγή: megatv
Αρέσει σε %d bloggers: