Νοέ 13 2015

Κωνσταντοπούλου: Ντροπή η απόφαση Βούτση

zoe_kΜόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Βούτσης τίμησε την σημερινή απεργία κατά των Μνημονίων καταργώντας την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Προφανώς δεν αντέχει ο Αλεξης Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι

αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα και εγκληματικότητα των μέτρων.

Η επίσημη απάντηση της Επιτροπής θα έρθει όταν ενημερωθούν επισήμως και νομίμως τα μέλη της. Και δεν θα αρέσει στους νεομνημονιακούς.

Μέχρι τότε ελπίζω να μην απεργάζονται και εισβολή των ΜΑΤ στα γραφεία της Επιτροπής.

Κύριοι νεοΜνημονιακοί, ο αγώνας για το λογιστικό έλεγχο και διαγραφή του χρέους ούτε ξεκίνησε ούτε θα λήξει με απόφαση Προέδρου Βουλής. Ξεκίνησε απ’την κοινωνία, που σας έχει απέναντι, την κοινωνία, την οποία στήσατε στο απόσπασμα. Η κοινωνία δεν καταργείται με απόφασή σας.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «ντροπή» την απόφαση του διαδόχου της, εκφράζοντας τη θλίψη της διότι το «πρωτότυπο και πρωτοπόρο έργο της Επιτροπής Αλήθειας δεν θα αξιοποιηθεί» καθώς «αποφασίστηκε να παρεμποδιστεί αιφνιδιαστικά και εν κρυπτώ».

«Δεν είμαστε αυτά που λέμε αλλά αυτά που πράττουμε» δήλωσε κάνοντας λόγο για «σκοτεινές περιόδους» και «κυνήγι μαγισσών» σε μια προσπάθεια «να φιμωθεί κάθε φωνή που αποκαλύπτει και αποκωδικοποιεί αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
Αρέσει σε %d bloggers: