Νοέ 19 2015

ΛΑΕ εναντίον ΜΜΕ: «Είδαν μόνο τους χρυσαυγίτες για να μας πλήξουν»

LAFAZANIS

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα εξαπολύει επίθεση στα «κανάλια της διαπλοκής» και της «συστημικής παραπληροφόρησης», τα οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δεν έχασαν ευκαιρία να παραμορφώσουν πλήρως» τα όσα συνέβησαν στη

συγκέντρωση των αγροτών με την «συνειδητή παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη».

Όπως αναφέρεται «ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν ο μόνος πολιτικός και η Λαϊκή Ενότητα η μόνη παράταξη που είχε παρουσία στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της χώρας».

«Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και η παρουσία του αναγγέλθηκε από τα μικρόφωνα της Ομοσπονδίας των αγροτών», σημειώνει η Λαϊκή Ενότητα και συνεχίζει: «τα κανάλια της παραπληροφόρησης παρέλειψαν σκόπιμα τις εικόνες της θερμότατης υποδοχής του κ. Λαφαζάνη από σύσσωμους τους συγκεντρωμένους αγρότες και απομόνωσαν τις εικόνες, με τις φραστικές αντεγκλήσεις από κάποια μεμονωμένα άτομα, γνωστά για τη φασιστική τους ταυτότητα ,τις οποίες και αυτές αλλοίωσαν με ηχητικές προσθήκες, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος του κ. Λαφαζάνη».

«Τα ίδια μέσα και την ίδια ώρα αποσιώπησαν πλήρως την ανακοίνωση της ομοσπονδίας επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, με την οποία καταγγέλλονται ως Χρυσαυγίτες τα μεμονωμένα άτομα που προσπάθησαν να διαμορφώσουν αρνητικές εντυπώσεις για τον κ. Λαφαζάνη», σημειώνει η ΛΑΕ.

Εν συνεχεία, τονίζει ότι ο κ. Λαφαζάνης «είναι γνωστός και δεν έχει ανάγκη προστασίας», ενώ παρατηρεί ότι προξενεί «ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση ότι τα ίδια τηλεοπτικά μέσα, ενώ απέκρυπταν το όλο σκηνικό και εμφάνιζαν ένα ανύπαρκτο στήσιμο, περίπου, “επίθεσης” στον κ. Λαφαζάνη, στη συνέχεια εμφάνιζαν τα ΜΑΤ να αμύνονται σε περίπου “μαινόμενους” και επιτιθέμενους εναντίον τους αγρότες, που βιαιοπραγούσαν, τάχα, σε βάρος τους».

«Τόση αντικειμενικότητα! Να τους χαιρόμαστε», καταλήγει η Λαϊκή Ενότητα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, απερίφραστα καταδικάζει την Χρυσαυγίτικη πρακτική από ακροδεξιά στοιχεία που παρείσφυσαν στο χώρο συγκέντρωσης των πωλητών των Λαϊκών Αγορών όλης της Αττικής, τόσο για τον άδικο προπηλακισμό κατά του πρώην Υπουργού Λαφαζάνη Παναγιώτη, όσο και για την επίθεση κατά της Βουλής που οδήγησε και στη χρήση δακρυγόνων.

Για τους λόγους αυτούς, η ΠΟΣΠΛΑ και οι πωλητές των Λαϊκών Αγορών, αποχώρησαν από τον χώρο της συγκέντρωσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ΠΟΣΠΛΑ και το σύνολο του κλάδου των Λαϊκών Αγορών, δηλώνει τον αποτροπιασμό και την καταδίκη για τις φασιστικές αυτές πρακτικές, που αποπροσανατολίζουν τις κινητοποιήσεις του λαού μας και δίνουν το άλλοθι στο να υπάρχει καταστολή του Λαϊκού Κινήματος».

tvxs.gr

Αρέσει σε %d bloggers: