Ιαν 04 2016

Παραμονή πρωτοχρονιάς η κυβέρνηση έδωσε το φλουρί σε ξενα funds!

‘Για «σκανδαλώδες ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης» κάνει λόγο ο Π. Λαφαζάνης

asteras1-thumb-large-thumb-large‘Η κυβέρνηση και το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ υπόγραψαν, παραμονή πρωτοχρονιάς και στα μουλωχτά, τη νέα συμφωνία με την οποία ξεπουλιέται για ένα »κομμάτι ψωμί» και με στόχο την τσιμεντοποίησή του, ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, ένας παραθαλάσσιος χώρος, εγγύς των Αθηνών, απείρου φυσικού κάλους, από τους

ομορφότερους της Μεσογείου», αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι: «Το μέγα αυτό σκάνδαλο, το οποίο έρχεται μετά και το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων και τη μια προσφορά για την φωτογραφική χαριστική μεταβίβαση του λιμανιού του Πειραιά, δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα φραγμό και όριο στην εκποίηση και παράδοση της χώρας στα πιο άγρια ξένα κερδοσκοπικά συμφέροντα και μάλιστα τρίτων κρατών».

«Είναι πρωτοφανές η κυβέρνηση Τσίπρα και το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ να θεωρούν ως μεταρρύθμιση τη μεταβίβαση και μάλιστα με χαριστικό τίμημα, στρατηγικών επιχειρήσεων, στρατηγικών υποδομών και στρατηγικών ακινήτων φιλέτων σε κρατικές επιχειρήσεις τρίτων χωρών. Διότι ο Αστέρας της Βουλιαγμένης μεταβιβάζεται –  -χαρίζεται σε κρατικά funds του Κουβέιτ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και σε τουρκικά οικονομικά συμφέροντα», συμπληρώνει ο κ. Λαφαζάνης.

Για να καταλήξει πως: «Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν αναγνωρίζουμε καμιά  πολιτική εξουσιοδότηση, καμιά νομιμότητα και κανένα τετελεσμένο για τέτοιου είδους απαράδεκτες και σκανδαλώδεις εκποιήσεις, φωτογραφικού και χαριστικού χαρακτήρα και τονίζουμε ότι για αυτά τα πρωτοφανή σκάνδαλα θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν όχι μόνο οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές ευθύνες, οι οποίες είναι απαράγραπτες».
Αρέσει σε %d bloggers: