Ιαν 06 2016

H Β.Κορέα ανακοίνωσε την πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου!

Βροχή διεθνών αντιδράσεων για  δοκιμή βόμβας υδρογόνου!

first-hydrogen-bombΜε ιδιαίτερη θέρμη η παρουσιάστρια της βορειοκορεατικής τηλεόρασης ανακοίνωσε την τέλεση για πρώτη φορά δοκιμής βόμβας υδρογόνου μινιατούρας από την Πιονγκγιάνγκ.

Η ανακοίνωση ήρθε σχεδόν μία ώρα μετά την καταγραφή σεισμική δόνησης μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή Πουνγιέ-ρί.

Στην συγκεκριμένη ζώνη εκτιμάται ότι οι βορειοκορεατικές αρχές έχουν πραγματοποιήσει τρεις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές από το 2006.

Η βόμβα υδρογόνου βασίζεται στην σύντηξη βαρέων ισοτόπων κι αποτελεί ένα σύγχρονο θερμοπυρηνικό όπλο λιγότερο ραδιενεργό από την ατομική βόμβα, αλλά εξαιρετικά πιο καταστροφικό.

Οι διαστάσεις της είναι εξαιρετικά μικρές και μπορούν να ενσωματωθούν στην κεφαλή ενός βαλλιστικού πυραύλου.

Έντονα καταδίκασε η διεθνής κοινότητα την νέα πρόκληση από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ άμεσα Τόκιο και Σεούλ, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για σοβαρή κλιμάκωση και απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια.
1 Σχόλιο

 1. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝΝ ΑΠΛΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΝ ΣΚΕΨΗΝ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…ΤΥΠΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ.

  Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ.

  ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

  Η ΟΛΟΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ…ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕ ΚΙΝΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ.

  ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΒΟΜΒΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ.
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΑΧΑΔΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: