Ιαν 11 2016

Μάγδα Φύσσα: Μου φάγατε δυο μέτρα παλληκάρι και χασκογελάτε

fyssa«Μου έφαγαν δυο μέτρα παλληκάρι, κάνανε γιορτές και τώρα χασκογελάνε»., φώναξε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία δεν άντεξε την εικόνα των κατηγορουμένων να γελάνε στο περιθώριο της δίκης και ξέσπασε: «Κάνατε γιορτές και έγω έχασα το παιδί μου. Μου φάγατε δυο μέτρα παλληκάρι και χασκογελάτε. Να ψοφήσετε όλοι σας»,», είπε η κυρία Φύσσα με δάκρυα στα μάτια.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του αδελφού της που κυριολεκτικά απομάκρυνε κουβαλώντας την στα χέρια την μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού, που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του νεοναζί χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι.

Με την έναρξη της δίκης, το δικαστήριο όρισε νέο συνήγορο στον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά. Και αυτό γιατί σημειώθηκε και νέα αργοπορία του συνηγόρου του συγκεκριμένου κατηγορουμένου, με αποτέλεσμα να μην εκπροσωπείται προσωρινά στη δίκη.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση μάρτυρα αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, Δημήτρη Μπάγιου, που στην προηγούμενη συνεδρίαση στις 23/12, εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα των αστυνομικών που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα «έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε».

πηγη
Αρέσει σε %d bloggers: