Ιαν 12 2016

Χρυσόγονος:«Υπάρχει ένας υφέρπων ανθελληνισμός σε σημαντική μερίδα της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης».

υφέρπων ανθελληνισμός
 Ισως κοπούν επικουρικές αλλά και κύριες συντάξεις

rp_XRISOGONOS.jpg«Η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, από τη στιγμή που θα κλείσει και ψηφιστεί το ασφαλιστικό, γιατί τα άλλα προαπαιτούμενα έχουν ήδη εκπληρωθεί», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα, της ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. «Οι δηλώσεις του Ντάισεμπλουμ είναι εκτός πραγματικότητας», τόνισε ο κ. Χρυσόγονος.

Σε ό,τι αφορά στο ασφαλιστικό, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «πως το

άρθρο 53 για τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών δεν είναι ρεαλιστικό και θα πρέπει η κυβέρνηση να το επανεξετάσει» και συμπλήρωσε, ότι: «δεν είναι καθόλου σίγουρο πως οι επικουρικές θα μείνουν αλώβητες, ενώ θα δούμε και για τις κύριες».

Ένας υφέρπων ανθελληνισμός

«Υπάρχει ένας υφέρπων ανθελληνισμός σε σημαντική μερίδα της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης. Η Ελλάδα έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους, το βλέπεις και σε επαφές με απλούς πολίτες και σε κάποιο βαθμό αντικατοπτρίζεται και στο πολιτικό επίπεδο με αδικαιολόγητες δηλώσεις, όπως αυτές του κου Ντάισεμπλουμ ότι η αξιολόγηση θα διαρκέσει μήνες», επισήμανε ο ευρωβουλευτής. «Με τέτοιες δηλώσεις στοχεύουν στη κοινή γνώμη των αντίστοιχων κρατών για να δείξουν ότι είναι οι ίδιοι σκληροί απέναντι στους δήθεν τεμπέληδες, κακοπληρωτές, μπαταχτσήδες Έλληνες», κατέληξε ο κος Χρυσόγονος.
Αρέσει σε %d bloggers: