Ιαν 14 2016

ΛΑΕ: Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε πολιτικά συνένοχα «συνεταιράκια»

laiki-enotita-simaΗ δήλωση της Λαϊκής Ενότητας για το σχόλιο κυβερνητικών πηγών σχετικά με τις αναφορές του διοικητή της ΤτΕ

Το γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε σχολιάζοντας τις κυβερνητικές πηγές που, αναφερόμενες στις δηλώσεις

του Γιάννη Στουρνάρα, σημείωσαν ότι “κάποιοι ονειρεύτηκαν την εισβολή στο Νομισματοκοπείο, αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ”, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το κυβερνητικό επιτελείο και ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας δεν δίστασαν να εξαπατήσουν πολιτικά έναν ολόκληρο λαό και να μετατρέψουν το “ΟΧΙ”, που στεντόρεια είπε στο δημοψήφισμα, σε ένα ταπεινωτικό “ΝΑΙ”, συνθηκολογώντας και υπογράφοντας νέο καταστροφικό μνημόνιο.

πολιτικά συνένοχα «συνεταιράκια»

Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι που εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να διστάσουν να επαναλάβουν, ανωνύμως βέβαια, χονδροειδή ψέμματα και συκοφαντίες για κατάληψη του Νομισματοκοπείου, φωτογραφίζοντας τον Παν. Λαφαζάνη.

Αυτές οι συκοφαντίες, όμως, δεν μπορούν να διασώσουν μια κυβέρνηση καταστροφής της χώρας. Το μόνο που δείχνουν σε όλον τον κόσμο είναι ότι Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε πολιτικά συνένοχα «συνεταιράκια»».
1 Σχόλιο

  • Ισόνομος πολίτης on 14 Ιανουαρίου 2016 at 08:33

  …..»Της αλήθειας ψέματα» κύριε Λαφαζάνη
  Τι να πεις?
  Μετά από την ενέργεια σας αυτή θα προέβαλε το οικονομικό χάος και στο βάθος…….η απομίμηση (για τα ελληνικά δεδομένα) ενός ….συριακού τοπίου.
  Εύχομαι……το:
  «…..αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ»…….. να διαρκέσει στο διηνεκές και…..εσαεί ….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: