Ιαν 17 2016

“Θερμή” υποδοχή στη Fraport διοργανώνει η Λαϊκή Ενότητα Χανιων

aerodromio3«Οι εκπρόσωποι της Fraport και οι ντίλερς του ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι ευπρόσδεκτοι στα Χανιά». Το σκληρό αυτό μήνυμα στέλνει η Λαϊκή Ενότητα Χανίων με ανακοίνωσή της, στην οποία καλεί σε κινητοποίηση την Τρίτη στις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 επισκέπτεται το αεροδρόμιο Χανίων 13μελές κλιμάκιο της Fraport και ακολουθεί την 25-01-16 κλιμάκιο του ΤΑΙΠΕΔ για καταγραφή «των ασημικών», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος υπαλλήλων του κρατικού αερολιμένα Χανίων.

Η αντίδραση του Χανιώτικου λαού σε αυτή την αντισυνταγματική, προκλητική, αντιλαϊκή, επιζήμια για την οικονομία και τον τουρισμό, βλαπτική για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, «επένδυση», θα εκφραστεί για άλλη μια φορά. Το αίτημα για λειτουργία και ανάπτυξη των Περιφερειακών Αεροδρομίων με δημόσια διαχείριση και συμμετοχή των κοινωνικών φορέων, είναι τεκμηριωμένο, είναι η εναλλακτική πρόταση για να μπει φραγμός στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και των υποδομών της χώρας μας.

Παρά την αντίθετη προπαγάνδα, η εκχώρηση των αεροδρομίων δεν είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και πολύς δρόμος ακόμα, πολλές μάχες που πρέπει να δοθούν, σε νομικό, πολιτικό, κοινωνικό και κυρίως σε κινηματικό επίπεδο.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η εκχώρηση των αεροδρομίων μας δεν πρόκειται να περάσει!

Οι εκπρόσωποι της Fraport και οι ντίλερς του ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι ευπρόσδεκτοι στα Χανιά.

Η Λαϊκή Ενότητα Χανίων καλεί σε κινητοποίηση, την Τρίτη 19/1/2016 ώρα 10:00 το πρωί στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου όπου, με μαζική παρουσία διαμαρτυρίας, θα δώσουμε προς όλους το μήνυμα ότι παραμένουμε αμετακίνητοι στη θέση μας για την δημόσια διαχείριση και ανάπτυξη του αεροδρομίου, προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας, της τοπικής κοινωνίας και του εθνικού και λαϊκού συμφέροντος».

πηγή: www.haniotika-nea.gr
Αρέσει σε %d bloggers: