Ιαν 23 2016

Συντονίζονται και κλιμακώνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας

agrotes_asfalistikoΟι αγρότες συμφώνησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα να εντείνουν τους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, με τετράωρο αποκλεισμό ημερησίως, από τις 12 μ.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. αλλά και από τις 7 μέχρι τις 9 μ.μ.

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αλλά και στον συντονισμό τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι των αγροτών 30 μπλόκων από ολη τη

χώρα, που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο μπλόκο των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, συμφώνησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα να εντείνουν τους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, με τετράωρο αποκλεισμό ημερησίως, από τις 12 μ.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. αλλά και από τις 7 μέχρι τις 9 μ.μ.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποφάσισαν την υιοθέτηση ενός κοινού διεκδικητικού πλαισίου που θα αφορά το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής.

Στο πλαίσιο αυτό, ορίστηκε και νέα συνάντηση των εκπροσώπων όλων των μπλόκων την ερχόμενη Τρίτη 26 του μηνός στις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και μέχρι τότε, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών Βαγγέλης Παπαγιαννούλης, δεν τίθεται θέμα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να τους συναντήσει.

Στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης αναμένεται να οριστεί και η αντιπροσωπεία η οποία και θα λάβει μέρος στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Αρέσει σε %d bloggers: