Ιαν 23 2016

52 σπίτια και τρεις άνθρωποι κάηκαν σε δυο μέρες για να πετύχει το Μνημόνιο Τσιπρα

fireservice_grΤα  στοιχεία είναι από την πυροσβεστική υπηρεσία και είναι ενδεικτικά και αποκαλύπτουν τις συνθήκες διαβίωσης του Ελληνικού πληθυσμού στην κατάστασή της ευρωπαϊκής παράνοιας που μας καταδικάσαν οι ελιτ.

Η προσπάθεια να περάσει όπως όπως ένας ακομη μνημονιακός χειμώνας για κάποιους μετατρέπεται σε καθημερινό αγώνα. Αγώνα για να ζεσταθούν, για να τραφούν, αγώνα για επιβίωση.

52 σπίτια και τρεις άνθρωποι κάηκαν σε δυο μέρες για να πετύχει το Μνημόνιο Τσιπρα

Νεκρή εντοπίστηκε η Β.Μ. 83 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στις 00:20  τα ξημερώματα σήμερα, στην οδό Αντωνιάδου 3, στο Δήμο Βέροιας, του Νομού Ημαθίας.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας στο Αιγάλεω, πριν από λίγο  έπειτα από πυρκαγιά. Ο άνδρας εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική σε ισόγειο διαμέρισμα ύστερα από πυρκαγιά.

Νεκρό εντοπίστηκε άτομο αγνώστων στοιχείων, (σ.σ. μάλλον άστεγος) κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε υπόγειο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, στις 15:38 χθες, στην οδό Μεσολογγίου 22, στο Δήμο Κορυδαλλού, του Νομού Αττικής.

Η προσπάθεια   των Ελλήνων να αντισταθούν στο κρύο  και στα Μνημονια είναι ηρωική και μετράει καθημερινά θύματα. Κάποιοι όμως δεν θα τα βγάλουν πέρα. Θα πεθάνουν  σιωπηλά και αθόρυβα στην προσπάθεια των πλουσίων να μείνουν στο ευρώ στην προσπάθεια να πετύχει  το  Μνημονιο του  ο Τσιπρας.
Αρέσει σε %d bloggers: