Ιαν 31 2016

Οι αγρότες των Μεσογείων έσπασαν την απαγόρευση και διαδηλώσαν στο αεροδρόμιο

a952d2d6fafa66931db13fe7c6c768fb_LΣήμερα δώσαμε ένα δείγμα του τι εννοούμε όταν λέμε ότι ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε η αστυνομία ούτε τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης.

Παρά την απαγόρευση της προγραμματισμένης μας αυτοκινητοπορείας από την αστυνομία και τον αποκλεισμό που επιχείρησαν να μας κάνουν, φράζοντας το

δρόμο με περιπολικά, περίπου 40 αγροτικά αυτοκίνητα με ελιγμό μέσα από παράδρομους και χωράφια αιφνιδιάσαμε την αστυνομία και βρεθήκαμε στο δρόμο του αεροδρομίου πίσω από το φραγμό της.

Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών των Μεσογείων

Πραγματοποιήσαμε την αυτοκινητοπορεία μας και φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Στη διασταύρωση του αεροδρομίου η προσπάθεια της αστυνομίας να μας σταματήσει κλείνοντας το δρόμο με περιπολικό εμποδίζοντάς μας να βρεθούμε μπροστά στις εισόδους του αεροδρομίου δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη συμφόρηση και μπλόκαρε την πρόσβαση στο αεροδρόμιο για πάνω από μισή ώρα!!!

Κάτω από την επιμονή μας τους αναγκάσαμε τελικά να μας αφήσουν να φτάσουμε μπροστά στις εισόδους όπου διαδηλώσαμε έντονα και διακηρύξαμε το δίκαιο του αγώνα μας.

Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο μπλόκο όπου συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή.

Η ΣΕ και οι αγρότες των Μεσογείων δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι

• ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
• ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
• ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αγρότες και τους πολίτες που θέλουν να συμπαραταχθούν στον αγώνα αύριο Κυριακή 31/1, 6μμ να δώσουν μαζικό παρόν στο μπλόκο όπου θα κλείσουμε τον κόμβο μέχρι τις 9μμ και θα πραγματοποιήσουμε λαϊκό γλέντι με κρασί κερασμένο από τους αγρότες που είναι στον αγώνα.

Η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών των Μεσογείων

30/1/2016 (7μμ)
1 Σχόλιο

    • velos on 31 Ιανουαρίου 2016 at 18:17

    ΝΔ κλπ καθεστωτικοί διαπλεκόμενοι πολιτικαντηδες και κομματόσκυλα… μη νομιζουν οτι επειδη τεθηκαν σε ατ`οίκον περιορισμο οι του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ οι αλλοι εινα ελεύθεροι… κλειδωθείτε μέσα … οικογενειακος, η σηκωθειτε και φύγετε… προκήρυξη εκλογων… διοτι εκτος ΑΘΗΝΏΝ ξέχασε το ..!!! ολοι οσοι σηκώσατε το ‘κουλό σας και είπατε ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ στις 14 Αυγουστου…(ξερετε ποιοι ειστε) , ο κοσμος δεν ειναι χρυσόψαρα… η καθεστωτικά σουργελα – κλακαδόροι…σιτιζόμενοι στο δημοσιο σανοπωλείο….καταλαβατε ????? σχολάσατε …το καταλαβαίνατε ??? σχολάσατε…αρκετα έως εδώ το παραμύθι ..η κοινωνια εξεδωσε το φύλλο πορείας σας… φεύγετε και οφείλεται να υπ`ακούσετε,. αν εχετε αντιρρηση, μονο ο δρομος των εκλογων… ψευτες απατεωνες .. διαπλεκόμενοι . τερματίσατε…δειτε την αληθεια . πρόκειται για κοινωνικο ξεσηκωμό που η φλόγα δεν σβήνει ούτε με κινησεις των ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΏ-ΠΑΤΕΡΩΝ κλπ κομματοσκυλων… με τιποτα.. κανονίστε στην συνεχεια να εχουμε »γλυκες» .. !!! (καταλαβετε το ειστε σε κτ`οίκον περιορισμο !!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: