Φεβ 03 2016

Κάλεσμα της ΛΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ στην Γενική απεργία της Πέμπτης 4ης Φλεβάρη

12645266_146898532358293_8207207706984804602_n

Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες

κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη την χώρα, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.

Η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις όλου του Ελληνικού λαού και καλεί τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη Λάρισα, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους ανέργους και τη νεολαία σε μαζική συμμετοχή στην Γενική Απεργία της 4 του Φλεβάρη για την απόσυρση του Αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και την κατάργηση των μνημονιακών δεσμεύσεων φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του Λαού μας.

Καλούμε το Λαρισαϊκό Λαό στην συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο, στις 10:30π.μ. και σε πορεία στους δρόμους της πόλης μας. Μετά το τέλος της πορείας καλούμε σε μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης στο μπλόκο των αγροτών της Νίκαιας.
Αρέσει σε %d bloggers: