Φεβ 04 2016

Π. Λαφαζάνης: Πρωτοφανής πολιτικός και κοινωνικός σεισμός

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

160204-oxi-sti-meiosi_LAE«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα  για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας  τους επαγγελματίες και τη μικρομεσαία αγροτιά.
Η γενική και γενικευμένη καθολική απεργία έφερε ένα πρωτοφανή πολιτικό και κοινωνικό σεισμό στη χώρα. Η λαοθάλασσα στις απεργιακές συγκεντρώσεις

ξεπέρασε κάθε προηγούμενο τα τελευταία χρόνια.
Τα αντιασφαλιστικά, αντιεπαγγελματικά και αντιαγροτικά μέτρα δεν πρόκειται να περάσουν. Έχουν απέναντι τους σύσσωμη σχεδόν την ελληνική κοινωνία.
Η  νεομνημονιακή   κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πνέει τα λοίσθια και δεν έχει μέλλον. Βουλιάζει, επίσης,  μέσα στη γενική απέχθεια όλο το μνημονιακό μπλοκ
(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ΚΕΝΤΡΩΟΙ).

Πρωτοφανής πολιτικός και κοινωνικός σεισμός

Η γενική απεργία αποτελεί ένα μεγάλο σταθμό για ανατρεπτικές μνημονιακές εξελίξεις.
Το 2016 θα είναι η χρονιά μιας γνήσιας συνεπούς δημοκρατικής ανατροπής  με το λαό στο προσκήνιο.
Ένα μεγάλο αριστερό ριζοσπαστικό προοδευτικό πατριωτικό δημοκρατικό πολιτικό μέτωπο και μεγάλοι λαϊκοί αγώνες θα σαρώσουν μέσα στο 2016 τα μνημόνια ,τις μνημονιακές δυνάμεις και  τα σενάρια για συνέχιση, με διευρυμένη μορφή , των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Η ΛΑΕ πρωτοστατεί σε αυτές τις ανατρεπτικές εξελίξεις ,παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή ανοδική δυναμική μέσα στο λαό.»
1 Σχόλιο

    • Ισόνομος πολίτης on 5 Φεβρουαρίου 2016 at 12:38

    Είναι τώρα πια παγκοίνως γνωστό, συνηθισμένο και φανερό, ότι από παλιά οι όποιες λαϊκές αντιδράσεις «καπελωνόντουσαν» και εξακολουθούν να «καπελώνονται» από τις γνωστές πολιτικές μειονότητες «δι ίδιον» πολιτικό συνήθως λογαριασμό.
    Η κάλπη αυτή η αδέκαστη και ειλικρινής μαρτυριάρια την 20η του Σεπτέμβρη έγραψε:
    ΛΑ.Ε και λοιποί της «προοδευτικής και αταλάντευτης αριστεράς», λίγο κάτω, λίγο πάνω από το…….4% του ελληνικού εκλογικού σώματος στο σύνολο της επικράτειας.
    Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: