Φεβ 14 2016

Ο Τσίπρας σε παραλήρημα κατηγορεί Λαϊκή Ενότητα για τα επεισόδια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας σε παραλήρημα
rp_TSIPPPP_new_660_221_630_200.jpg

Με σκληρή γλώσσα απαντά η Λαϊκή Ενότητα στον πρωθυπουργό καταλογίζοντας του «εκστρατεία λάσπης» που αποτελεί «έσχατο σύμπτωμα ηθικής κατάπτωσης».

Η Λαϊκή Ενότητα κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «σπεύδει να υιοθετήσει τη θεωρία των ‘δύο άκρων’ που χρησιμοποιούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι εναντίον του», και καταλήγει: «Τουλάχιστον, οι παλαιομνημονιακοί πρωθυπουργοί είχαν κάποιους παρατρεχάμενους τους για τις βρώμικες δουλειές της μονταζιέρας. Ο Αλέξης Τσίπρας εννοεί να διεκπεραιώσει τη βρώμικη δουλειά μόνος του. Άξιος ο μισθός του, μεγάλος ο πανικός και το αδιέξοδο του!»

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή»b ο πρωθυπουργός ερωτάται: «Πρώην σύντροφοί σας συντάσσονται με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητώντας να πέσει η κυβέρνησης και σας κατηγορούν για προδοσία. Τι απαντάτε;» και λέει «Δεν θέλουμε να κόψουμε γέφυρες. Αλλά και αυτοί δεν πρέπει να χάνουν το μέτρο. Δεν γίνεται να μπουκάρουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας τους αγανακτισμένους αγρότες, και μάλιστα μαζί με χρυσαυγίτες. Όλοι γνωριζόμαστε στην Αριστερά».

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ έχει ως εξής:

Στη συνέντευξή του στην Κυριακάτικη «Αυγή», ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο σημείο να συκοφαντεί αναίσχυντα τη Λαϊκή Ενότητα, ισχυριζόμενος ψευδέστατα ότι μέλη της εισέβαλαν σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με Χρυσαυγίτες, χωρίς βέβαια να μπει στο κόπο να μας πει το πού και το πότε.

Αποτελεί έσχατο σύμπτωμα ηθικής κατάπτωσης η εκστρατεία λάσπης του πρωθυπουργού, ο οποίος σπεύδει να υιοθετήσει τη θεωρία των «δύο άκρων» που χρησιμοποιούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι εναντίον του. Τουλάχιστον, οι παλαιομνημονιακοί πρωθυπουργοί είχαν κάποιους παρατρεχάμενους τους για τις βρώμικες δουλειές της μονταζιέρας. Ο Αλέξης Τσίπρας εννοεί να διεκπεραιώσει τη βρώμικη δουλειά μόνος του. Άξιος ο μισθός του, μεγάλος ο πανικός και το αδιέξοδο του!

Πληροφορίες: newsbeast.gr
Αρέσει σε %d bloggers: