Φεβ 19 2016

Να σταματήσει η πρακτική αποκλεισμού της ΛΑΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΜΕ

laeΛόγω της συνεχιζόμενης αποσιώπησης των δηλώσεων και δράσεων της ΛΑΕ, το Πολιτικό Συμβούλιο της Λαϊκής Ενότητας απέστειλε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, τη σχετική επιστολή προς τις διευθύνσεις των τηλεοπτικών ΜΜΕ. Ακολουθεί η επιστολή:

ΖΗΤΑΜΕ

Να σταματησει η πρακτική αποκλεισμού της ΛΑΕ από τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα

Κύριε Διευθυντά,

Κυρίες και κύριοι της Σύνταξης

 Η Λαϊκή ενότητα, όπως γνωρίζετε, είναι ένας πολιτικός φορέας που στις πρόσφατες εκλογές τιμήθηκε από το 2,86% των πολιτών και για ελάχιστες ψήφους δεν μπήκε στη Βουλή. Εκπροσωπείται στην ευρωβουλή με τον ευρωβουλευτή Ν.Χουντή. Ως εκ τούτου με βάση την κοινή πολιτική λογική αλλά και τις θεσμικές ρυθμίσεις που αναγνωρίζουν ειδική μεταχείριση σε μη κοινοβουλευτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στην ευρωβουλή, η ΛΑ.Ε δικαιούται μιας πολύ διαφορετικής μεταχείρισης από την πλήρη αποσιώπηση.

Η ΛΑΕ έχει αναπτύξει και αναπτύσσει πολύπλευρη και έντονη δραστηριότητα για όλα τα μεγάλα ζητήματα σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας, ενώ αναγνωρίζεται από όλους η δυναμική που σημειώνει στο λαό και προπάντων ο διαφορετικός εναλλακτικός λόγος που εκπέμπει.

Δυστυχώς, όμως, από τα τηλεοπτικά μέσα, ιδίως, εκείνα πανελλαδικής εμβέλειας, έχει επιδειχθεί μέχρι τώρα μια πρακτική σχεδόν πλήρους αγνόησης των πολιτικών πρωτοβουλιών και των παρεμβάσεών μας.
Αρέσει σε %d bloggers: