Φεβ 25 2016

Κλείσανε τα σύνορα Βγαίνουμε από την ΕΕ. Στουρνάρας και οι τραπεζίτες αγωνιούν για να αρπάξουν κάνα σπίτι

Τα σύνορα κλείσανε στην πρωτη  δύσκολη στιγμη αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει ενωμένη Ευρώπη κι ότι όλα ήταν μια απάτη.   Παρόλα αυτά  η  ΤτΕ και οι τραπεζίτες  αγωνιούν για τα «κόκκινα» δάνεια! Ότι προλάβουν να αρπάξουν μεχρι τα μέσα  του Μάρτη…F4FCCE0E54AA269F72D957F1E046C14B

Άρον, άρον, επιχειρούν να κλείσουν ΤτΕ και τράπεζες το κρίσιμο μέτωπα των «κόκκινων» δανείων προκειμένου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν το σχετικό θεσμικό πλαίσιο για να πάρουν κάνα σπίτι.

Τόσο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρναρας όσο και το επιτελείο της Κεντρικής Τράπεζας  αφήνουν να εννοηθεί ότι δέχονται πιέσεις από την Φρανκφούρτη και πρέπει να βιαστούν   εργαζόμενοι πάνω στο θεσμικό πλαίσιο των NPL’s με τους συστημικούς τραπεζίτες

Σημειώνεται πως η υποχρέωση της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο αυτό θέμα αφορά την 29η Φεβρουαρίου, σχέδιο μάλλον εξαιρετικά φιλόδοξο, αν σκεφθεί κανείς πως οι εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου δεν είναι λίγες.

Ωστόσο, τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος όσο και οι τράπεζες δεν θέλουν να παρέλθει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.
1 Σχόλιο

  • Ισόνομος πολίτης on 25 Φεβρουαρίου 2016 at 08:29

  Καλά τέτοια σοβαρότητα έχετε και μετά περιμένετε να έχετε και….ανταπόκριση?
  Ποια σύνορα κλείσανε?
  Η μικρή και ασήμαντη Αυστρία αποφάσισε για να ικανοποιήσει τα ξενοφοβικά σύνδρομα ενός «βούρλου» ΥΠΕΞ που έχει και αυτό ήτανε όλο…
  Σίγουρα και αυτή «οσημέραι» θα συμμορφωθεί στις κοινές αποφάσεις του Συμβουλίου κορυφής της Ε.Ε, γιατί δεν την «παίρνει» και δεν γίνεται διαφορετικά…
  Για τα «κόκκινα δάνεια» είπαμε..
  Για πολλούς είναι «σπέκουλα» και για όσους αντικειμενικά αδυνατούν, υπάρχει ο «Νόμος Κατσέλη» που ισχύει μέχρι 4 Μαΐου 2016.
  Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου αυτού γενικά, η δόση του δανείου μετατρέπεται πλέον σε χαμηλή «ενοικιοδόση»
  Και ερωτώ καλόπιστα:
  Αν δεν είχε πάρει κάποιος σπίτι με δάνειο δεν θα πλήρωνε κάποιο ενοίκιο για να μείνει?
  Ε…..ε…ο «Νόμος Κατσέλη» είναι ελαφρύτερος από την τακτική υποχρέωση που θα είχε ο δανειολήπτης σαν ενοικιαστής παρά σαν δανειολήπτης ιδιοκτήτης.
  Για τους υπολοίπους που χτίζανε….χτίζανε ….και δανειζόντουσαν για να «κονομήσουν», ή για να κάνουν πολυτελείς βίλες, να πληρώσουν ακόμη και με……. κατασχέσεις….
  Να το συνειδητοποιήσετε καλά αιθεροβάμονες εσείς της αριστεράς του «τίποτε», του «πουθενά» και του…. «αέρα», πως η Ε.Ε δεν διαλύεται και θα παραμείνει ενωμένη και ισχυρή γιατί έτσι το επιτάσσει η αναγκαιότητα των καιρών….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: