Φεβ 28 2016

Τέλος τα μνημόνια αν δεχτούμε να γίνουμε αποθήκη ψυχών

Αποθήκη ψυχών το ευρωπαϊκό «πλάνο» για την Ελλαδα. Αδειάζει τους μνημονιακούς συνεργάτες και μεταρρυθμιστές  η Γερμανία tsipras1

Δεν ήταν το implementation και τα greek stats.   Μπήκαμε στον στόχαστρο των Γερμανών και τα Μνημόνια ήρθαν για να καταστρέψουν την Ελλάδα βάση σχεδίου.

Ευρωπαίοι και  ντόπιοι πολιτικοί συνεργάστηκαν και με  παραμύθια για μεταρρυθμίσεις και η εφαρμογη των συμφωνηθέντων εφάρμοσαν το σχέδιο της Γερμανίας. Όμως είναι πρόθυμοι να τα ξεχάσουν όλα και να μας συγχωρήσουν αν δεχτούμε να γίνουμε αποθήκη ψυχών.

Διαρροές ότι η Μέρκελ χαλαρώνει το  ελληνικού πρόγραμμα αν δεχτούμε να γίνουμε αποθήκη ψυχών!

Εξαιτίας των έντονων πιέσεων λόγω της προσφυγικής κρίσης, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ εμφανίζεται τώρα να σκέφτεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο χαλάρωσης του ελληνικού προγράμματος λιτοτητας και μεταρρυθμίσεων.

Όπως, μεταξύ άλλων, μετέδωσε το γερμανικό δίκτυο Redaktions Netzwerk Deutschland: «Η Άνγκελα Μέρκελ αλλάζει τη στρατηγική της έναντι της Ελλάδας λόγω των αφόρητων πιέσεων που ασκεί η προσφυγική κρίση, τόσο στην Ελλάδα όσο και τη Γερμανία. Το Βερολίνο δεν επιθυμεί πλέον να εξετάζονται ξεχωριστά τα ζητήματα του ελληνικού προγράμματος και η προσφυγική κρίση».

Επίσης αναφέρει ότι: «Η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει σε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, για παράδειγμα στις επικείμενες διαβουλεύσεις του Eurogroup, μόνο αν καταβάλλει περισσότερες προσπάθειες στην διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ».

πληροφορίες από ΗΜΕΡΗΣΊΑ
Αρέσει σε %d bloggers: