Φεβ 29 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας προς το Sinn Féin

1Η Λαϊκή Ενότητα συγχαίρει το Sinn Féin (Σιν Φέιν) για το εξαιρετικά θετικό εκλογικό αποτέλεσμα που σημείωσε και την ανάδειξή του σε τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα.

Το αποτέλεσμα αυτό συμβάλλει σημαντικά στον αγώνα για την ήττα της λιτότητας τόσο στην Ιρλανδία όσο και στην Ευρώπη και στην ανάδειξη και ενίσχυση της Αριστεράς και του ιδεολογικού και πολιτικού της προγράμματος έναντι της συναίνεσης των παραδοσιακών σοσιαλδημοκρατικών και συντηρητικών κομμάτων που υπηρετούν και υλοποιούν πιστά τις επιταγές του νεοφιλελευθερισμού.

Πιστεύουμε ότι το Sinn Féin μπορεί να συμβάλλει στην ήττα του Νεοφιλελευθερισμού και του ιμπεριαλισμού, που ιδιαίτερα στις μέρες μας έχει γεννήσει τους πολέμους και τις μαζικές προσφυγικές ροές.

Επίσης, πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβάλλει στην ανάσχεση και ήττα της «Ευρώπης Φρούριο» όπου ο ρατσισμός, η ακροδεξιά και η ξενοφοβία βρίσκονται στο οπλοστάσιο της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας. Μια διεκδικητική και ανυπότακτη αριστερά μπορεί και πρέπει να συμβάλλει δυναμικά στον κοινό μας αγώνα, για να σπάσει ο κλοιός που μας περιβάλλει.
Αρέσει σε %d bloggers: