Μαρ 04 2016

Μείναμε στο ευρώ όχι ως εταίροι άλλα ως συνοριοφύλακες!

menoume-eurwpi-sto-suntagma-stis-1930_22.w_l

Όπως καταλάβατε Μείναμε στο ευρώ  όχι ως εταίροι άλλα ως συνοριοφύλακες και όταν δεν παίζουμε το ρόλο αυτό  θα βάζουν τον Σκοπιανό και τον Τούρκο να το κάνει!
6 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • Ισόνομος πολίτης on 4 Μαρτίου 2016 at 08:48

  Είναι οπωσδήποτε μια προσωρινή δύσκολη συγκυρία αυτή των ακατάσχετων και ακανόνιστων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στη Χώρα μας.
  Τι να κάνουμε?
  Η Τουρκία όπως πάντοτε ύπουλα και κρυφά, μετάβαλε την Ελλάδα σαν χώρα transit των δύστυχων αυτών ανθρώπων.
  Μακάρι να μπορούσαμε να τους λύσουμε τα ακραία τους προβλήματα επιβίωσης και να τους ενσωματώσουμε κιόλας.
  Όμως είμαστε μια μικρή λωρίδα γης η Ελλάδα και ως εκ των πραγμάτων και λόγω των μεγάλων οικονομικών μας προβλημάτων, αυτό είναι αδύνατον.
  Πιστεύω πως σύντομα και σε συνεργασία με την Ε.Ε και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς θα βρεθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις.
  Όμως όπως και να το κάνουμε, η λύση βρίσκεται στην αφετηρία του προβλήματος που είναι η Συρία και το ISS συνεπικουρούμενων δολίως με τον «α», ή «β» τρόπο…. και από την «γείτονα».
  Θα υπάρξουν λύσεις και η Ελλάδα θα παραμείνει ακλόνητη και σταθερή στο ευρωπαϊκό της πεπρωμένο.
  Οι ασήμαντες πολιτικές μειονότητες και οι θιασώτες της ακροδεξιοαριστερής κουλτούρας του «τίποτε», του «καθόλου» και το «πουθενά», θα ονειρεύονται μια ζωή κοιμούμενοι τον ύπνο του δικαίου…
  Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο……

  • ΑρεμιςΜάγια on 7 Μαρτίου 2016 at 02:25

  Δεν υπάρχουν ούτε η ΕΕ, ούτε οι λοιποί »διεθνείς οργανισμοί».Οι οποόιοι πλέον δεν παίζουν κανένα ρόλο,παγκοσμίως . Και θεσμικά .Η Συρία το ΙΣΙΣ κλπ είναι αποτέλεσμα και εφαρμογή των στοχοπροσανατολισμένων νεοφιλελεύθερων ερων πολιτικών που τώρα εφαρμόζονται και στην Ελλάδα , με την πφα ,και το δόγμα ΤΙΝΑ.
  . Οπου επεβλήθησαν αυτές οι πολιτικές, μεσοπρόθεσμα ή μη , το αποτέλεσμα ήταν ολοκληρωτική ισοπέδωση των πάντων, ξεπούλημα όλων των πόρων και έξοδος με τραγικές συνέπειες . Η ευκαιρία χάθηκε . Με το γύρισμα της Ιστορίας , θα φανεί και το τί αφήνει πίσω και η σημερινή λαίλαπα της αφαρμοζόμενης πολιτικής . Υπομονή .Για να γίνει κατανοητό από τις» πλατειές λαοθάλασσες», τί ξεπουλήθηκε επί Πασοκονδημοκρατίας , χρειαστήκαμε 38 χρόνια . Κάποιες μειοψηφίες φωνάζανε και τότε . Αλλάποιός άκουγε .Εξ άλλου ο καθείς κατέχει την »πάσα επιστήμη και γνώση ».

   • Ισόνομος πολίτης on 8 Μαρτίου 2016 at 08:37

   Χιλιοειπωμένες θεωρίες, ευχολόγια και υπερβατικές «αέρινες» πολιτικές επιθυμίες.
   Όλοι κάποτε πιστέψαμε, ονειρευτήκαμε, ιδεοπαρθήκαμε και στο φινάλε, με την ενηλικίωση και την ωριμότητα κάναμε τους τραγικούς μας απολογισμούς, τόσο σε ατομικό όσο και σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
   Η πολιτική έχει να κάνει περισσότερο με….. το στομάχι, το «εγώ», την…. «επικράτεια» και ελάχιστα με τις ιδεολογικοπολιτικές και «δίκαιες» αναλυτικές μας τοποθετήσεις και σκέψεις.
   Είναι δυστυχώς ένας απροκάλυπτος και κυνικός ρεαλισμός ως προς τις διαχρονικές της επιλογές και συνέπειες.
   Το μέγεθος μας σαν «Ελλάδα» δεν μας επιτρέπει «τσαμπουκάδες» και νταηλίκια, ακόμη και αν έχουμε το δίκιο στη τσέπη μας..
   Αυτό αρκετοί πια το ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ για τα καλά…..
   Η Ιστορία και οι προσωπικές μας εμπειρίες φίλτατη, είναι οι καλύτεροι και σοφότεροι δάσκαλοι..

   • nick on 10 Μαρτίου 2016 at 07:18

   λέτε μαλακίες και αερολογίες, αερολογίες που μας οδήγησαν εδω,
   λόγω οικονομικης κρίσης αρκετες χωρες της ΕΕ μπήκαν σε μνημόνιο, όλες βγήκαν εκτος απο την χώρα μας που αποφάσισε να βγάλει Τσίπρα, έκλεισαν οι ηλίθιοιο την Αμυγδαλέζα και τωρα μη μπορώντας να διαχειριστουν το μπουρδέλο που έφτιαξαν θ ανοιξουν 100 Αμυγδαλέζες και ζητάνε απεγνωσμένα βοήθεια απο την ΕΕ, θέλουν την φροντεξ θέλουν το νατο, γλύφουν εκει που πρίν έφτυναν και για όλα αυτά για εσας που ντρέπεστε να κοιτάξετε τον καθρέφτη και να τον φτύσετε φταίνε οι εξωγίηνοι, η ευκαιρία χάθηκε τον Γενάρη του 2015 τοτε που είχαμε την δυνατότητα να κλείσει το πρόγραμα με 1δις μέτρα και η εγκληματική πολιτική των συριζανελ το ανέβασε στα 14 δις τοτε που ο χαζοχαρούμενος ανέθεσε τις τύχες της οικονομίας στο ανόητο asset και κατέστερεψε τον τόπο
   πόσο κόττες είστε που αδυνατείτε ν αναλάβετε το κόστος των επιλογών σας και ρίχνετε τις ευθυνες σας ακόμα και στον Κολοκοτρώνη, έχετε αναλογιστεί γιατι τους ψηφίσατε τον Γενάρη με ποιά συνθήματα και υποσχέσεις και τι ακριβώς στηρίζετε τώρα, ένα βήμα πριν την χα είναι με την οποια συνεργάστηκαν αρμονικά για να ρίξουν Σαμαρά Βενιζέλο
   υγ. τις «νεοφιλελέφθερες» πολιτικες μια χαρά τις υπηρετει η κυβέρνηση συριζανελ – βασικά δεν έχετε ιδέα τι είναι νεοφιλελεφθερισμός

    • nick on 10 Μαρτίου 2016 at 07:19

    ισονομε μην αρπαχτεις δεν είναι για σενα το σχόλιο

  • Ισόνομος πολίτης on 10 Μαρτίου 2016 at 08:38

  Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της Ελληνικής Ιστορίας.
  Διαβάστε «σύντροφοι» τα πολλά και μεγάλα «ψέματα ΤσιπροΣύριζα» της Θεσσαλονίκης του 2014 και αναλογιστείτε, την τραγική κατάσταση που βιώνει σήμερα ο Τόπος.
  Απορώ και με την μικρή και ασήμαντη πολιτική μειονότητα της ΛΑΕ για το «από που» και «πως» βρίσκει το κουράγιο να επαναφέρει τον Τσιπροσύριζα στις αρχές του 2015!!!!!
  Άκουσον – άκουσον…
  Ας γραφτεί και κάτι εδώ για το κόμμα που προτίθεται να ιδρύσει το «μεγάλο αστέρι» της «συνεργασίας – Λαφαζάνη» η Ζωή…
  Χάος, αποπροσανατολισμός και όπου νάναι θα ξεσπάσουν η δικαιολογημένη λαϊκή αγανάκτηση και οι κραυγές αγωνίας….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: