Μαρ 07 2016

Μέρες ΠΑΣΟΚ περνά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέρες ΠΑΣΟΚ

Το στίγμα του μνημονιακού παραμένει πολιτικά  αβάσταχτο…ImageHandler.ashxΌλα θυμίζουν την περίοδο του 2010-11 όταν Γιωργάκης έφερε το πρώτο μνημονιο και πορεύθηκε χωρίς πολιτική νομιμοποιηση. Λίγους μήνες μετά οι  φίλοι του ΠΑΣΟΚ -εγκλωβισμένοι στην αφήγηση του Παπανδρέου ότι σώζει την χώρα,  μάχεται την δεξιά και τα συμφέροντα και παλευει για την δημοκρατία- δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο και ούτε σήμερα μπορούν.

Μετά το καλοκαίρι του 2011 το ΠΑΣΟΚ πήρε οριστικά την κάτω βόλτα, σαρώθηκε από την Ιστορία και πλέον είναι σε μονοψήφια ποσοστά. Κάποια στελέχη του μετακινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ για μια ακομη «μερίδα» εξουσίας. Εκεί θα στηρίζουν  ένα ριμέικ από αφήγημα του ΓΑΠ» και ένα τρίτο μνημονιο αποτέλεσμα μια ηττημένης ηγεσίας. Αμφότερα  καταστρέφουν το Ιστορικό κόμμα της αριστεράς και στιγματίζουν τον λαο του!

Η εκτίμηση είναι ότι τα πράγματα θα χειροτερεύουν για τα στελέχη, τους  φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ κάποιοι λίγοι ή περισσότεροι  θα βολεύονται σε κυβερνητικές θέσεις και θα αμείβονται για να υπηρετούν την τρόικα, το Μνημόνιο θα ξεδιπλώνεται και σαν πολιτικός λεκές θα στιγματίζει τους πάντες.
1 ping

  1. […] πηγή […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: