Μαρ 13 2016

Αλήθεια ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση?

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Εpetrakos-fernoume-skliro-mnimonio.w_hr

 • Η χθεσινή καταγγελία του  ευρωβουλευτή της  της Λαϊκής Ενότητας Νίκου Χουντή   οτι:
 • «Η κυβέρνηση συμφωνησε   για νέες αδασμολόγητες εισαγωγές τυνησιακού ελαιολάδου  στην  ΕΕ, οι οποιες  θα πλήξουν τους Έλληνες ελαιοκαλλιεργητές» την  εκθέτει για υποκρισία και πολιτική απάτη διότι  όπως  τονίζει ο Νίκος Χουντής 
 • «Ενώ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε ζητήσει με επιστολή του την καταψήφιση της πρότασης στο ευρωκοινοβούλιο από τους ευρωβουλευτές, η ίδια η κυβέρνηση την υπερψήφισε στο Συμβούλιο Υπουργών!!»  και  συνεχισε τονίζοντας  οτι«….Η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου, που σημαίνει ότι υπήρχε και η σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης, την εκθέτει ανεπανόρθωτα για υποκρισία και πολιτική απάτη: Από τη μία καλεί τους Έλληνες ευρωβουλευτές να καταψηφίσουν και την ίδια στιγμή, η ίδια σπεύδει να υπερψηφίσει, αποδεικνύοντας ότι είναι άφωνη, ανίκανη και αδύναμη να υπερασπιστεί στοιχειωδώς τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της»

Επειδη  όταν  στις 24 Νοεμβρίου  είχα  τονίσει  ότι  «Μεγάλο σκάνδαλο και πισώπλατη μαχαιριά εις βάρος των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών είναι η απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου να συμφωνήσει και να συνυπογράψει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για επιπλέον εισαγωγές 35 χιλ. τόνων αδασμολόγητου τυνησιακού Ελαιολάδου στις χώρες της Ε.Ε» ο Υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου  και  οι  πρώην  συνάδελφοι μου βουλευτές Μεσσηνίας  του  ΣΥΡΙΖΑ είχαν την  αμετροέπεια να  εκστομίσουν την απαράδεκτη  φράση  εναντίον μου «εκτός αν οι φωνασκούντες εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα».

Σήμερα  που δυστυχώς  επιβεβαιώθηκαν οι  καταγγελίες μου τους ερωτώ. Αλήθεια  ποια  συμφέροντα  εξυπηρετεί  η κυβέρνηση? Προφανώς  όχι  των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών.
2 Σχόλια

  • MAKIS on 13 Μαρτίου 2016 at 21:34

  ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤ Ο ΣΤΟΥΣ ΜΙΘΣΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ 800 ΚΑΙ 1000€ ΚΑΙ Η ΛΑΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ »ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ »ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ» ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  • Ισόνομος πολίτης on 16 Μαρτίου 2016 at 08:28

  Τίποτα όπως το λες!
  Ψηφοθηρική σπέκουλα για κομματική επιβίωση και μόνο.
  Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα δυστυχώς για τον Παν Λαφαζάνη και τους λοιπούς.., ούτε και αυτό πετυχαίνει.
  Αυτοί οι ελεύθεροι επαγγελματίες όπως τους αναγόρευσες Μάκη, στη μέγιστη πλειονότητα τους ανήκουν εκεί που ανέκαθεν ανήκαν:
  Στον γνήσιο εκπρόσωπο τους την Ν.Δ..
  Μαζί με δαύτους και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν στέργει πλέον με την ΛΑΕ (από ότι δείχνουν τα συμφραζόμενα της) και προσανατολίζεται, να ιδρύσει το δικό της «νέο» κόμμα……
  Για σκέψου πως είχανε τα πράγματα ακριβώς πέρυσι τέτοια εποχή με την «πρώτη φορά Αριστερά» ?

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: