Μαρ 18 2016

ΛΑΕ: Σήμερα ο Παύλος « δολοφονήθηκε » για μια ακόμη φορά.

ΛΑΕ: Σήμερα «δολοφονήθηκε» για μια ακόμη φορά ο Παύλος Φύσσας

Για άλλη μια φορά και σε κοινωνικές συνθήκες εξαιρετικά κρίσιμες, το περί κοινού αίσθημα δικαίου δοκιμάζεται με την αποφυλάκιση του Γ. Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, ο οποίος λειτούργησε για λογαριασμό της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης και της εξυπηρέτησης της φασιστικής δράσης της.

Σε μια εποχή κατά την οποία κάθε εγκληματική και φασιστική δράση πρέπει να απομονώνεται και να εξαλείφεται κοινωνικά, η επικίνδυνη ολιγωρία και η αναποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης, σε συνδυασμό τις σοβαρές ευθύνες τόσο της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, όσο και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όσον αφορά στη διασφάλιση των όρων για την έγκαιρη διεξαγωγή της δίκης, επέτρεψαν τελικά στον εκτελεστή της νεοναζιστικής οργάνωσης, έστω και με περιοριστικούς όρους, να αποφυλακιστεί.

Σήμερα, στα θύματα του φασισμού, με όποια μορφή και αν αυτός εκδηλώνεται, αναβιώνει η φρίκη των σε βάρος τους επιθέσεων, χωρίς δικαίωση.

Σήμερα, στα μάτια της οικογένειας Φύσσα και του συνόλου των δημοκρατικών πολιτών της χώρας, ο Παύλος « δολοφονήθηκε » για μια ακόμη φορά.

Η ΛΑΕ υποστηρίζει ότι, εδώ και τώρα, πρέπει να εξασφαλιστεί η άμεση συνέχιση της δίκης και να δοθεί αποφασιστικά το πολιτικό μήνυμα ότι απονέμεται δικαιοσύνη, με την καταδίκη των ακροδεξιών φασιστικών στοιχείων για τα εγκλήματα τα οποία έχουν διαπράξει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αρέσει σε %d bloggers: