Μαρ 18 2016

Πήρε 3 δις και εδωσε υποσχέσεις

 Συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για το προσφυγικό.. Πήρε 3 δις και εδωσε υποσχέσεις. Επιπλέον η  Τουρκία επέτυχε το άνοιγμα του Κεφαλαίου 33 στην ενταξιακή της διαδικασία Κεφάλαιο που  είχε μπλοκαριστεί έως τώρα από την  Γαλλία.

Οι Αχμέτ Νταβούτογλου, Ντόναλντ Τουσκ και Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ μετά το τέλος της κοινής συνέντευξης Τύπου. Τα χαμόγελα Ντα-βούτο-γλου τα λένε όλα

Σε συμφωνία κατέληξαν Ευρωπαϊκή Ένωση και Τουρκία για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες, την Παρασκευή. Μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται παράτυπα στα ελληνικά νησιά από την Τουρκία από τα μεσάνυκτα του Σαββάτου προς την Κυριακή 20 Μαρτίου θα αρχίσουν να επαναπροωθούνται νομίμως στο τουρκικό έδαφος από τις 4 Απριλίου.

«Η Τουρκία πρέπει να καταβάλει επιπλέον προσπάθειες για να κλείσει κάθε οδό παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη», ανέφερε η Καγκελαριος Μερκελ. «Όσον αφορά στα 3 δισ. που θα δοθούν στην Τουρκία για τους πρόσφυγες, θα επιταχυνθεί η εκταμίευσή τους και συμφωνήσαμε ότι θα δοθούν κυρίως σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία».
1 Σχόλιο

    • MAKIS on 18 Μαρτίου 2016 at 22:55

    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: