Ιούλ 18 2017

Ο «Πατήρ Κλεομένης» επιτίθεται με αυγά και φτυσιές σε μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα (video)

Ο θλιβερός χριστανοταλιμπάν ρασοφόρος, που αυτοαποκαλείται  «Πατήρ Κλεομένης», έδωσε νέο σόου μπροστά σε κάμερα, βανδαλίζοντας το μνημείο του Ολοκαυτώματος  στην Πλατεία  Εβραίων  μαρτύρων στη Λάρισα.

Ο «Πατήρ Κλεομένης» επιτίθεται με αυγά και φτυσιές σε μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα (vid)

Στην αρχή είχε πλάκα, αφού σε άπαντες προκαλούσε θυμηδία η προσπάθεια του χριστιανοταλιμπαν ρασοφόρου Κλεομένη να επαναφέρει στον… δρόμο του Θεού τους αμαρτωλούς γύρω του.

Αφού επιτέθηκε σε κεραίες της ΔΕΗ σε ΑΤΜ, στο Rockwave Festival, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο γλυπτό του Τάσου Νυφαδόπουλου, αυτή τη φορά συνέχισε τις ακρότητες, που όμως δεν έχουν πλάκα.

Ο θλιβερός ρασοφόρος βρέθηκε στη Λάρισα, όπου στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων βρίσκεται το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, ως σημείο ιστορικής μνήμης για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ναζί.  Εκεί, ξεπέρασε κάθε όριος γελοιότητας, αρχίζοντας χυδαία να εξυβρίζει τους νεκρούς, να κλοτσάει, να φτύνει και να πετάει αυγά.

Ο γραφικός τύπος συνέχισε το σόου με εμφανή θυμό, μα και περηφάνια, αφού πλέον έχει καταστεί κομμάτι της μόδας στα social media, με τις θλιβερές γραφικότητές του να γίνονται viral κάθε φορά που αποφασίζει να προβεί σε νέα… περιπέτεια.

Δείτε το βίντεο:

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις γραφικότητες και τη μισαλλοδοξία του «μοναχού Κλεομένη» τονίζει ο δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με θλίψη, οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε για τη δράση του αποκαλούμενου «μοναχού Κλεομένη» στη Λάρισα και στα όσα αποτρόπαια αλλά και φαιδρά, «πρωταγωνίστησε» στην περιοχή της Πλατείας Εβραίων Μαρτύρων, βεβηλώνοντας μάλιστα το Μνημείο που η πόλη μας έχει αφιερώσει στους συμπολίτες μας Εβραίους, θύματα του Ολοκαυτώματος.

Πέρα από την αναμφίβολη γραφικότητα της όλης υπόθεσης, η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες πράξεις και ενέργειες.

Πρόκειται εξάλλου για αντιλήψεις που είναι πέρα και έξω από τις απόψεις της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας. Η ιστορία της Λάρισας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την μακραίωνη παρουσία της Ισραηλιτικής κοινότητας της πόλης.

Είμαστε σταθερά απέναντι στην μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό. Η Λάρισα ήταν, είναι και θα παραμείνει μια ανοικτή κοινωνία»

Δείτε παλαιότερος video:Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: