Νοέ 13 2017

Γεννήθηκε το «Ελληνικό Παρατηρητήριο για το ευρώ» με στόχους την Εθνική ανεξαρτησία και την Λαϊκή κυριαρχία

Για κοινή δράση ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ την περασμένη Κυριακή ελαβε χωρά η σχετική εκδήλωση

Στο κείμενο της πρόσκλησης γίνονταν λόγος για ένα σύγχρονο ΕΑΜ και  τη   «ανάληψη  της υποχρέωσης  και  της ευθύνης να ανατρέψουμε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα, να παλέψουμε για μια υπερήφανη ζωή, αντάξια της ιστορίας μας, των κατακτήσεων, του πολιτισμού, των ιδανικών μας.

Χρειάζεται μια πρωτοβουλία, ένα σημείο, μαζικής – αγωνιστικής συσπείρωσης του λαού, ανεξάρτητα από προηγούμενη πολιτική ένταξη και επιμέρους διαφορές, το οποίο θα λειτουργήσει σαν οίστρος αφύπνισης για την Επανεκκίνηση και τη νέα Μεταπολίτευση στην χώρα.

Χρειάζεται μια πρωτοβουλία δημιουργίας ενός μεγάλου κινηματικού λαϊκού

ρεύματος  για την κυρίαρχη πορεία και Οικονομική Ανασυγκρότηση της χώρας, με πρόταγμα ένα δεκάλογο στόχων και  κύριους άξονες

Εθνική ανεξαρτησία – Λαϊκή κυριαρχία – Έξοδος από το καθεστώς της Ευρωκρατίας και του Ευρώ – Διαγραφή του Χρέους και Εθνικοποίηση των τραπεζών – ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ στα χρέη όλων των φτωχοποιημένων. Ανάταξη του λαϊκού εισοδήματος και δουλειά για όλους. Κατάργηση της ελαστικής εργασίας που ξεπερνά 50% και των νέων. Άμεσα μέτρα για έναν άλλο δρόμο για την νέα γενιά. -Υπεράσπιση της συνέχειας και

Πρώτο βήμα της δράσης μας ειναι η δημιουργία «Ελληνικού Παρατηρητηρίου κατά του Ευρώ» για την ανάδειξη των καταστροφικών αποτελεσμάτων που έχει για την χώρα μας και την ανάγκη επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. Για την ανάδειξη του οράματος και των προσδοκιών που έχουμε για την χώρα μας!

Η σύνθεση  του παρατηρητηρίου  και η συμμετοχή σε αυτό είναι ανοικτή


Αρέσει σε %d bloggers: