Φεβ 29 2012

(video) Ο Παπανδρέου συκοφαντεί την χώρα… όπου προλάβει

Πάνε δυο χρόνια που η Ελλάδα έγινε στόχος επίθεσης και συκοφαντικής δυσφήμισης. Ο  Γιωργάκης Παπανδρέου αναζητώντας δικαιολογίες για την  καθυστέρηση του να λάβει μέτρα πήρε σβάρνα τα κανάλια και αρχισε να κατηγορεί τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα για «διεφθαρμένους απο την κορφή ως τα νύχια»

το έκανε αυτό επιχειρώντας να στήσει προφίλ μεταρυθμιστή για την ακρίβεια επέλεξε να εμφανίζεται ώς  ο μόνος καθαρός σε μια θάλασα σαπίλας

Τα video είναι παλιά αλλά έχουν σημασία   για να γνωρίζουμε  πως ξεκίνησαν όλα και πως η Ευρώπη βυθίστηκε σε μια ακραία διάθεση τιμωρίας για την Ελλάδα.

Υπάρχουν δεκάδες τέτοια video u tube για να συνεχίζουν να κάνουν ζημιά. Θα χρειαστούν δισεκατομυρια σε χρήμα και εργατοώρες, και Δεκαετίες τεραστίας υπερ προσπάθειας για να αλλάξει η εικόνα της Ελλάδας στο κόσμο. Την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες «διανοούμενοι» και μη που συνεχίζουν τα προβάλουν αυτά τα στερεότυπα από τα ΜΜΕ τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός.

Ο λαός μας είναι ένοχος στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Και ο ενόχος το μόνο που μπορεί να ζητά είναι οίκτος στην ποινή που του επιβάλλεται. Το Give greece a chance είναι σε αυτή την προσπάθεια του οίκτου:

Αρέσει σε %d bloggers: