Σεπ 12 2012

Όσα κατακτήσαμε με δραχμές μας τα παίρνει το ευρω!

Απολύσεις υπαλλήλων,  6ημερη εργασία χωρίς ωράριο και ασφάλεια, συντάξεις στα 67 και μηδενικό αφορολόγητο απαιτούν εσχάτως  οι Τροϊκανοί.

Χιλιάδες μέτρα ζήτησαν και πήραν μέχρι τώρα .

Ζητούν Εργασιακή κοινωνική και μισθολογική επιστροφή στο 1950 υποστηριζόμενοι από μια ευρωπαϊκή ελίτ που ουρλιάζει συνεχώς για «μεταρρυθμίσεις» δηλώνοντας πως όλα αυτά είναι ο μόνος τρόπος για να μείνουμε στο ευρώ.

Όσα κατακτήσαμε με δραχμές μας τα παίρνει το ευρώ ως «μεταρρυθμίσεις» . Πέντε Δεκαετίες προόδου και ευημερίας με δραχμές πάνε στράφι και αφαιρούνται από την Ιστορία μας.

Και κακά τα ψέματα μετά τον αυτοεξευτελισμό μας από την παρέα του Γιωργάκη και τους ευρωπαϊστές, και την απόλυτη πίστη μας στο ευρώ που έδειξαν οι εκλογές ανοίξαμε το δρόμο ώστε να ανήκουμε στην δυτική Ευρώπη ως σκλάβοι.

23 Σχόλια

4 pings

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • RYaN on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 11:11

  Αντι-μεταρρυθμίσεις για την ακρίβεια. Ο πραγματικός στόχος όλων αυτών που «βοηθούν» την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ, είναι να την οδηγήσουν εκτός ευρώ. Η υποκρισία και η παραδιακρατική μεθόδευση σε όλο το μεγαλείο της!!!

   • Πούπα Μομφεράτου on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 11:59

   «Ο πραγματικός στόχος όλων αυτών που “βοηθούν” την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ, είναι να την οδηγήσουν εκτός ευρώ.»

   Θέλω να ελπίζω αγαπητέ μου ότι αυτό το πολύ ουσιαστικό και εντελώς πραγματιστικό που έγραψες παραπάνω αντιστοιχεί και στην στροφή που θα πρέπει να κάνεις στις μέχρι σήμερα απόψεις σου.
   Κάτι αναρτήσεις σχετικές με τις «ελπίδες» για αποχώρηση της Γερμανίας απο το ευρώ (που δήθεν θα αποτελούν και την μεγάλη «λύση») ήταν υπερβολικά αφελείς για να χωνευτούν απο νοήμονες !
   Για πολλά θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει τη Γερμανία αλλά όχι για μαλακία.
   Ο πιό αξιόπιστος δρόμος για να την κάνει η Γερμανία απο το ευρώ είναι ο δρόμος να βάλει τον αδύναμο κρίκο να σπάσει την αλυσίδα του ευρώ και όχι να αποχωρήσει η ίδια.
   Πέρα απ΄όλα αυτά όμως το μεγάλο ζητούμενο είναι να ανοίξουμε επιτέλους εμείς τα δικά μας μάτια και να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε το χρέος επιστρέφοντας τα δάνειά τους στη μούρη τους. Εάν η επόμενη κίνησή τους θα είναι να μας βγάλουν ΑΥΤΟΙ απο το ευρώ άς το κάνουν.

    • RYaN on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 12:20

    Κάτι δεν κατάλαβες καλά. Ποτέ δεν είπα ότι η Γερμανία ως κυβέρνηση δεν ψάχνει για «εργαλείο» που θα τη βοηθήσει στις επιδιώξεις της, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Γι’ αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να διαχύσει τις ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση (εκλογές στις διάφορες χώρες, συνταγματικά δικαστήρια κι αν όλα αποτύχουν ακόμα και δημοψήφισμα μέσα στη Γερμανία). Το ζήτημα είναι ότι κανένας μα κανένας δεν είναι διατεθειμένος να φορτωθεί αυτός τις ευθύνες της… Οπότε όλοι της λένε «Ναι» και περιμένουν να δουν τι θα κάνει τελικά εκείνη.
    Σημειωτέον ότι η πρόταση αποχώρησης της Γερμανίας έχει τεθεί από ισχυρότατους οικονομικούς κύκλους, γι’ αυτό άλλωστε και την προβληματίζει σοβαρά.

  • satyrikon on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 13:06

  Reblogged this on ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ.

 1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

  • Gn on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 16:02

  Η Επίσημη χρεοκοπία μας, φταίει και όχι βέβαια το ευρώ. Μια χρεοκοπία η οποία είχε συντελεστεί από τα τέλη της δεκαετίας του …80.
  Ερώτηση: Αν έρθει μέσω άτακτης χρεοκοπίας η δραχμή θα πάρουμε πίσω ότι έχουμε χάσει η θα χάσουμε και αυτά τα λίγα που μείνανε;;;

  1. Φαντάσου λοιπόν κάπου στην Μάνη τον Γερο του Μωριά να προσπαθεί να πείσει τους υπολοίπους Μανιάτες για τον ξεσηκωμό θυμίζοντας τους κάποιο παρελθόν. Εκεί να εμφανίζονταν ένας κάποιος GN και να ρωτούσε:

   –«Άρχοντα μου με το σηκωμό θα πάρουμε πίσω ότι έχουμε χάσει η θα χάσουμε και αυτά τα λίγα που μείνανε;;;»

   φαντάσου τον Μαρίνο Αντίπα να μιλάει στους χωρικούς για να σηκώσουν κεφάλι και να πάρουνε την γη στα χέρια τους και εκεί να εμφανίζονταν κάποιος GN και να ρωτούσε:
   -Ε πατριώτη! το Κιλελέρ θα πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε η θα χάσουμε και αυτά τα λίγα που δίνουνε;;;

   Δεν είμαι προφανώς ο Γέρος το Μωριά ούτε ο Μ. Αντύπας ούτε προσπαθώ να πίσω για κάποιο ξεσηκωμό, απλά καταγράφω τα γεγονότα.

   Και ναι! Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να τα χάσουμε όλα όπως συμβαίνει σε καιρούς που γράφεται Ιστορία.

    • Gn on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 16:46

    Να μου πεις που θα βρούμε τα λεφτά (πραγματικά λεφτά, όχι φανταστικά …) και μετά μαζί σου να κηρύξουμε πόλεμο στη παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων ( πραματακό, όχι φανταστικό) Ακούω!!!

    Αλλιώς αφήστε το λαικισμο και τις άστοχες συγκρίσεις και επανέλθετε στη λογική γιατί όσο δεν κατανοούμε τα λάθη μας τόσο οι συνέπειες θα είναι μεγαλύτερες…

    • Αστρεχας on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 16:49

    τι τα θες τα λεφτα?

    • RYaN on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 18:09

    Πολύ σωστός ο Αστρέχας. Η λογική «πού θα βρούμε τα λεφτά» και όχι πού θα βρούμε τις αξίες που αυτά αντιπροσωπεύουν μας έφτασε εκεί που μας έφτασε.

  • Ατσαλάκωτος on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 18:21

  Σωστός σωστότατος ο κύριος Γιάννης Παπαϊωάννου.
  Αλλά και όσο και αν φαντάζει περίεργο και αντιφατικό και ο κύριος Gn επίσης.
  Και οι δύο στοχεύουν σε είναι κοινό σημείο.
  Να σταθεί όρθια η Ελλάδα μας.
  Με σκυμμένο το κεφάλι και αρκούμενοι σε «αυτά τα ολίγα» φυσικά ποτέ (κατά Παπαϊωάννου) δεν γράφουμε…..Ιστορία..
  Και χάριν αυτής της Ιστορίας υπάρχουμε και περηφανευόμαστε..
  Αδιαμφισβήτητο!
  Όμως με «χωρίς χρήματα» (κατά Gn) για τα χρειώδη, είναι πιθανότατο μια κοινωνική έκρηξη θυμού και οργής της απέραντης λαϊκής δυσαρέσκειας να διαλύσει την Ελληνική κρατική οντότητα, να γυρίσει το ρολόι 40 χρόνια πίσω και μετά τρέχα….. γύρευε.
  Και ποιοί νομίζετε πως θα είναι τότε οι ωφελημένοι, εκτός από τους «χρυσαυγείς – χρυσαυγίτες» αλλά και εκείνους που πάρκαραν έξω τα Ευρώπουλά τους?
  Κανείς φυσικά των πολλών και πλείστων Ελλήνων…
  Πρέπει με ειλικρίνεια, ευκρίνεια και ευπροσηγορία, να καταθέτουμε τις απόψεις μας, για να είμαστε ωφέλιμοι και ωφελημένοι από τον διαρκή (και όχι μονοσήμαντο) ΔΙΑΛΟΓΟ

   • Αστρεχας on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 19:40

   atsalak ote

   πριν 2,3 μερες βγηκαν στην δημοσιοτητα απο το υπουργειο οικονομικων τα στοιχεια της 9μηνης πορειας του προυπολογισμου.

   πληρωτεοι ΤΟΚΟΙ 11,6δις απο συνολο εσοδων καπου στα 3ο τοσα δις (μου διαφευγει αυτην την στιγμη ο ακριβης αριθμος.

   Εαν εχεις την «αποψη» οτι η χωρα, η, οποιαδηποτε χωρα με βαση ΜΟΝΟ αυτα τα δυο νουμερα χωρις να μπορει να διαθεσει ΟΥΤΕ ενα σενσ ειναι σε θεση» να σταθει ορθια» τοτε λογο γεραματων ξεχασες τι εστι «ορθια».

   Αν εχεις την αποψη πρεπει να την στηριξεις ΟΧΙ με εκθεσης ιδεων αλλα με νουμερα ..η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ειναι νουμερα

    • Ατσαλάκωτος on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 20:47

    @Αστρεχας
    Διορθωθήκατε κάπως στην…..ελληνική….ορθογραφία και είναι αυτό το μόνο που μπορώ να παρατηρήσω…
    Να προσέχετε λίγο και την σωστή σύνταξη…..και να θυμάσαι εκείνο το σχόλιο μου που σας έκανα κάποτε για το…. «σπορ».. που όπως φαίνεται με περισσό ζήλο επιδίδεστε….(χιούμορ)
    Όσο για τα λοιπά…….(περί οικονομίας….. πολιτικής κλπ…), πολύ φοβάμαι «νέε» μου πως θα απαιτηθεί αρκούντως μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια από μέρους σας……
    Και αν τελικά καταφέρετε…κάτι…

    • Αστρεχας on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 21:24

    atsalak
    ακομα και τις απαντησεις σου κοπια τις κανεις!!!

    απο φαντασια «γρι» γιαυτο αντιπαθεις το «σπορ»..κριμα, γιατι ηταν και αυτο μια λυσης!!! 🙂

  • γιωργακης on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 18:21

  Παντως λεφτα υπαρχουν παιδια το ειχε πει και ο ΓΑΠ ως γνωστο .

  Μπορουμε να κανουμε ενα νεο νομισμα αλλα να εχει αντικρυσμα σε χρυσο ομως . Εως τοτε τι δραχμες τι ευρω αμα δεν εχεις μια ?

  • Παναγιωτιδις on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 19:25

  Μηπως κανουμε λαθος ερωτηση;
  Μηπως θα επρεπε να δουμε και το παρελθον, οι παπουδες μας αγωνιζοταν για ενα καλητερο μελλον για τα εγγονια τους. Πια ειναι η κατασταση σημερα; Χρεοκωπησαμε, δηλαδη δεν εχουμε τιποτα. Τι πρεπει να κανουμε για τα παιδια μας, τα εγγονια μας; Ενα καλητερο κοσμο. Πως μπορουμε να το πετυχουμε;
  Με το ακριβο Ευρω ή με το εθνικο νομισμα;

 2. @ Gn
  Δεν πολεμώ την «Νέα τάξη πραγμάτων» ούτε αλλά παρόμοια φαντάσματα και «συνωμοσίες» της εποχής μας. Δεν στέκομαι αντιρρεαλιστικά στην εποχή ούτε είμαι ο άνθρωπος που θα πάρει το γιαταγάνι ή το δόρυ (ανάλογα στην εποχή που έχει φάει «κόλλημα» ο καθένας) για να βγω να πολεμήσω ή να λύσω τα σύγχρονα προβλήματα.

  Τα σύγχρονα προβλήματα θέλουν σύγχρονες λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν μεγάλη επιτυχία των ευρωπαϊστών που ταύτισαν στο φαντασιακό την άποψη ότι η λύση του εθνικού νομίσματος είναι «επιστροφή» στο παρελθόν.

  Είμαι άνθρωπος της θεωρίας και στόχος μου είναι να σπάσω -με την γραφή μου- αυτή την προπαγάνδα της «επιστροφής» και το άρθρο στοχεύει σε αυτό ακριβώς. Να φανεί ότι οι ευρωπαϊστές μας επιστέφουν στο 1950 και όχι το «κόμμα της δραχμής».

  Ξέρω πολύ καλά πως χρεοκοπήσαμε και ότι αυτό θα μας γυρίσει σταδιακά δεκαετίες πίσω. Αλλά δεν αντέχω την προπαγάνδα ότι «η επιστροφή στην δραχμή θα μας γυρίσει δεκαετίες πίσω». Αυτού του είδους η τρομοκρατία δεν έχει τίποτα από ευρωπαϊκό διαφωτισμό ή εκσυγχρονισμό της κοινωνίας μας. Το μόνο που κάνει είναι να σακατεύει τον διάλογο που είναι αναγκαίος να γίνει στην χώρα

  Θέλω να βάλω επιχειρήματα στο διάλογο. Θέλω να ειπωθεί η αλήθεια που θα βοηθήσει την χώρα να καταλάβει τι της συμβαίνει. Δεν αντέχω να σκάει ελεγχόμενα και προγραμματισμένα από το ΔΝΤ και επικοινωνιολόγους, μια-μια κοινωνική ομάδα η ατομικά ο καθένας που συνειδητοποιεί τι συμβαίνει. Θέλω συλλογικότητα, θέλω αλλαγή, θέλω σκέψη, νέες ιδέες, κίνηση.

  Το που θα βρούμε τα λεφτά είναι λεπτομέρεια οικονομοτεχνική. Να κάνουμε αναδιάρθρωση με εθνικούς όρους θα μπορούσα να πω απλά. Να ακουστεί η άλλη άποψη.
  Αν το καλό της Ελλάδας είναι ο στόχος όλων, να παραδώσετε την εξουσία σε άλλους αφού αποτύχατε και είστε σε αδιέξοδο, αναγκασμένοι να παίρνετε για πολλοστή φορά μέτρα ακολουθώντας μια συνταγή που και εσείς ξέρετε πλέον ότι δεν βγαίνει.

  Δεν με αφορούν όμως αυτά. Με αφορά η συγκλονιστική μάχη των ιδεών που λαμβάνει χωρά αυτή την στιγμή που μιλάμε με κάποιους να θέλουν να κυλήσει η πέτρα προς μια κατεύθυνση -ακαθόριστη ακόμα- και άλλους να θέλουν να την κρατήσουν στο βάλτο προβάλλοντας το κίνδυνο για τα χόρτα που θα πατήσει στην κίνηση της και τρομάζοντας αυτά τα… χόρτα.

  Είναι κάποιες στιγμές στην Ιστορία και στο χρόνο λίγο πριν το όργωμα που πρέπει να καούν και τα χόρτα. Το χωράφι με τα χρόνια έχει γεμίσει ζιζάνια και μας πνιγούν!

  Το που θα βρούμε τα λεφτά τελικά είναι ατομικό πρόβλημα που ο πληθυντικός το κάνει να μοιάζει συλλογικό. Είναι μικρό, άσχημο και ψεύτικο πρόβλημα, συγκρινόμενο με το μεγάλο το ωραίο και το αληθινό. Δεν μας αξίζει αυτή την ώρα αυτή η κουβέντα. Είναι γελοία είναι υποτιμητική και σέρνεται μόνο και μόνο γιατί οι ευρωπαϊστές, οι εκσυγχρονιστές και οι μεταρρυθμιστές κράτησαν τον κόσμο στην Αμάθεια και στην Αμορφωσιά. Και αυτό θα το πληρώσουν ιστορικά.

  Χρειαζόμαστε φως

  Το συλλογικό ερώτημα είναι πια Ελλάδα θέλουμε.

  Χρειαζόμαστε τον Λόγο για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως «Ελληνικό» διακριτά από το παγκόσμιο αλλά τμήμα του. Λόγους που δεν θα μας αφήσουν να ενσωματωθούμε και θα αποτελέσουν τμήμα του σχεδίου μας και το αίτιο για να βρεθούμε στο μέλλον.

  Αν δεν βρούμε τον λόγο για να υπάρχουμε θα «ενσωματωθούμε» και εμείς στην παγκόσμια Ιστορία όπως οι Φοίνικες ή οι Ετρούσκοι, έχοντας μεν παρουσία στο γίγνεσθαι της κάθε εποχής της Ευρώπης μέσω της ελληνική γλώσσας και του Λόγου, άλλα όχι φυσική παρουσία.

  Μπορώ να γίνω και φεντεραλιστής αλλά πρώτα από όλα είμαι Δημοκράτης. Το αν θέλουμε να αφομοιωθούμε στο ευρωπαϊκό πολιτισμό όπως συνέβη με τους Ετρούσκους, δεν έχει απαντηθεί ακόμη. Δεν το έχουμε αποφασίσει

  Τέλος πάντων αν θέλετε ρωτήστε μας. Κάντε Δημοψήφισμα.

  • Ατσαλάκωτος on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 20:00

  Ψευδεπίγραφες και καταχρηστικές όλες οι ετικέτες:
  • Κόμμα της δραχμής
  • Ευρωλιγούρηδες
  • Ευρωσκεπτικιστές – αντιευρωπαϊστές
  • Ευρωπαϊστές
  • Εκσυγχρονιστές
  • και δεν συμμαζεύεται
  Η ουσία είναι ότι η ύφεση που πλήττει βάναυσα την χώρα μας , είναι μεν ενδογενής κατά ένα μέρος, όμως δεν παύει να είναι και κατά το μέγιστο, διεθνής που ολοένα και βαθαίνει περισσότερο.
  Το χθες καλύτερο από το σήμερα και για το αύριο, κανείς δεν γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι
  Συνειδητοποιείστε το παρακαλώ αυτό και με όλο το θάρρος:
  ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ αύριο είναι το ΘΕΜΑ τόσο εδώ όσο και στα ποιό φωτισμένα παγκοσμίως μυαλά στα οικονομικά εθνολογικά και κοινωνικά ζητήματα.
  Το ένα είναι αυτό και το άλλο ειδικά για τους ο ί κ ο θ ε ν « ηρωϊκώς» σκεπτόμενους:
  Η Ελλάδα είναι μικρή και αδύναμη ως εκ των πραγμάτων, είναι ανεδαφικό και αδιανόητο να παίζει στην εποχή μας ΜΕΓΑΛΑ παιγνίδια….

   • Ατσαλάκωτος on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 21:39

   Μια λύση θέλετε να πειτε για να συνενοούμαστε @Αστρεχας…. και… όχι….. «μια λυσης»
   Βλέπετε όλα τα «σπόρ» θέλουνε το ταλέντο….τους..
   Και εσείς όπως φαίνεται …το…….. έχετε..
   Δεν είμαστε….. όλοι όπως ……ελόγου σας…. (εδώ ομιλούμε σοβαρά)

    • Αστρεχας on 12 Σεπτεμβρίου 2012 at 22:25

    Σημερα αγαπητε βρισκομαστε εδω

    Οι δαπάνες για τόκους σε καθαρή βάση ανήλθαν σε 11.069 εκατ. ευρώ και
    είναι υψηλότερες του στόχου κατά 57 εκατ. ευρώ (11.012 εκατ. ευρώ).

    Ειδικότερα, το ύψος των καθαρών εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού
    ανήλθε σε 30.619 εκατ. ευρώ το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2012,
    παρουσιάζοντας υστέρησηκατά 1.501 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (32.120 εκατ. ευρώ)
    του συμπληρωματικού προϋπολογισμού για το 2012.

    και παμε για ολοταχως εδω

    Οι διομολογήσεις ήταν μια ανισότιμη, ανισομερής και ανισοβαρής συνθήκη με βάση την οποία οι
    έμποροι και γενικά οι υπήκοοι ενός «πολιτισμένου» κράτους της Δύσης είχαν ειδικό προνομιακό
    καθεστώς στα πλαίσια ενός «βάρβαρου», ή «απολίτιστου» κράτους, όπως π.χ. ήταν τα κράτη της
    Ανατολής και της Αφρικής. Στο καθεστώς διομολογήσεων περιλαμβάνονταν πολύ συχνά μονοπωλιακά
    εμπορικά δικαιώματα σε βάρος του κράτους υποδοχής και φυσικά ετεροδικία για τους ξένους υπηκόους.
    Το καθεστώς αυτό των διομολογήσεων άρχισε να καταρρέει στον μεσοπόλεμο, ενώ αμέσως μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο
    καταργήθηκε οριστικά. Η τελευταία χώρα που ιστορικά απαλλάχθηκε από το καθεστώς των διομολογήσεων ήταν η Κίνα το 1947

    Οι ΕΟΖ είναι μια γεωγραφική περιοχή, συνήθως μια πόλη, ένα λιμάνι, ή μια ολόκληρη περιφέρεια, όπου οι οικονομικοί
    όροι λειτουργίας, το εργασιακό καθεστώς και ο τρόπος διοίκησης δεν έχει σχέση με τα ισχύοντα σε πανεθνικό επίπεδο
    του κράτους που έχει αποδεχτεί μια τέτοια ζώνη. Πρόκειται δηλαδή για κράτος εν κράτει από οικονομική, διοικητική
    και εργασιακή σκοπιά. Σκοπός τους είναι να υποδεχτούν ξένες επενδύσεις, ή να συγκεντρώσουν οικονομικές
    δραστηριότητες υπό ειδικό προνομιακό καθεστώς, το οποίο κατά τα άλλα είναι ανεπίτρεπτο με βάση την εθνική νομοθεσία.

    Οι ΕΟΖ λοιπόν είναι μια επαναφορά των διομολογήσεων υπέρ των ξένων επενδυτών.

    Οι ΕΟΖ είναι χώροι όπου εκχωρείται η εθνική κυριαρχία ενός λαού υπέρ των ιδιωτών επενδυτών. Είναι χώροι
    όπου κυριαρχεί η ανομία, το έγκλημα και η άγρια εκμετάλλευση της εργασίας, κυρίως των μεταναστών.
    Πουθενά σε καμιά χώρα όπου επιβλήθηκαν δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη, ή την επιβίωση του πληθυσμού.
    Το αντίθετο. Οι ΕΟΖ είναι οι «μαύρες τρύπες» της παγκόσμιας οικονομίας όπου με όρους πλήρους αδιαφάνειας
    και σε συνθήκες ανομίας κινούνται μαύρες επενδύσεις, μαύρα κεφάλαια, εμπορεύματα και εργασία, που καμιά
    πολιτισμένη κοινωνία δεν θα αποδεχόταν. Τέτοια χώρα θέλουμε να καταντήσουμε;

  • Ατσαλάκωτος on 13 Σεπτεμβρίου 2012 at 07:53

  Με την οικονομική αυτή φιλοσοφία σε γενικές γραμμές συμφωνούμε @Αστρεχας.
  Υποπτεύομαι πως έχουμε κοινή ιδεολογικοπολιτική προέλευση και αυτό ανεξάρτητα από τις όποιες κατά καιρούς διαφορετικές μας προσεγγίσεις σε…. «πρόσωπα» και… «τακτικές».
  Τι σημασία μπορεί να έχουν άλλωστε τα «πρόσωπα», όταν σήμερα λένε «αυτό» και πράττουν «εκείνο» και αύριο επί των ιδίων «αντικειμένων» και «θεμάτων», συμπεριφέρονται εντελώς αντίθετα?

  • yannidakis on 13 Σεπτεμβρίου 2012 at 09:39

  «βράβευση τσι μέρας» για την Τετάρτη σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.
  Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση «ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ».

  Καληνωρίσματα :[

  1. ευχαριστουμε

 1. […] papaioannou-giannis Μοιραστείτε τοRedditDiggStumbleUponTwitterPrintEmailFacebookLinkedInTumblrLike this:LikeBe the first to like this. […]

 2. […] papaioannou-giannis.net 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Προκήρυξαν την κοινωφελή εργασία και δεν τη χρηματοδοτούν […]

 3. […] papaioannou-giannis.net Share this:EmailPrintTwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. By ellinikaneagr • Posted in Οικονομία • Tagged ΔΡΑΧΜΗ,οικονομική κρίση 0 […]

 4. […] ώστε να ανήκουμε στην δυτική Ευρώπη ως σκλάβοι.   Πηγή (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: